Caz müzisyeni Chiara Civello, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti BBVA sponsorluğunda düzenlenen "32. İstanbul Caz Festivali" kapsamında konser verdi.
İstanbul'daki İtalya Başkonsolosluğu bahçesinde verile konser öncesinde piyanoda Hakan Başar, kontrbasta Michelangelo Scrandroglio ve davulda müzisyen Enes Yeldemir müzikseverlerle buluştu.
Civello'ya bas gitarda Ameen Salim, piyanoda Domenico Sanna, gitarda Marco Acquarelli ve davulda Stefano Costanzo eşlik etti.
Konserde seyircileri selamlayan Chiara Civello, dünyada en sevdiği şehirlerden birinin İstanbul olduğunu belirterek, "Zamana rağmen kutlanacak çok şey var. Müzik beni iyileştiren şeylerden biri. 10 yıl önce yeniden yorumlamaya karar verdiğim, İtalyan repertuvarının bir parçası olan, sonsuz ve güzel bir hazine olan bazı şarkıları dinlemek için buradayız." dedi.