Gündem

Gündem Haberleri

Mehmet Berk Ergin’den 80 bin TL’lik yardım müjdesi

Haber Merkezi 13.11.2019 09:07
Mehmet Berk Ergin’den 80 bin TL’lik yardım müjdesi


İstanbul’daki Bingöl İl Derneği tarafından düzenlenen eğitime destek gecesine katılan sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Ergin, programda tedavisi için 80 bin liraya ihtiyacı olan bir vatandaşa yardım elini uzatarak gerekli paranın düzenleyeceği kampanya ile toplanacağının müjdesini verdi.

Bingöl İl Derneği (BİN-İL-DER) tarafından Eyüp Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Bingöllüler Dayanışma Gecesi'ne ünlü halk ozanı Abdurrahman Delen, sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Ergin ve ünlü sanatçı Maral, katıldı. 

Eğitime destek amaçlı düzenlenen gecede sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Ergin ve ünlü ozan Abdurrahman Delen, aslen Bingöllü olduklarını ve sosyal sorumluluk projelerine destekleri sürdüreceklerini dile getirdiler. Gecede Ayhan Barasi, Zaza Mahmut, Mahmut Şanlı, Fesi Laçin ve Metin Biçimli gibi Bingöl'ün sevilen sanatçıları da sahne aldı. 

Sahneye davet edilen Eyüp Belediyesi Başkanı Deniz Köken, öğrenciler için düzenlenen bu geceyi desteklediklerini söyledi. Ardından sahne alan ünlü halk ozanı Abdurrahman Delen, Bingöllülere keyifli anlar yaşattı. Sevenlerinin büyük destek verdiği Delen, programın sunuculuğunu da üstlendi. Ünlü sanatçı Maral'ın da sahne aldığı programda 25 öğrenci için 50 bin lira toplandığı açıklandı. 

Program devam ettiği esnada Bingöllü bir vatandaşın 80 bin liralık tedavi ihtiyacı da dile getirilip programa katılanlardan destek talep edildi. Program devam ederken valilik izni alındığı takdirde ailenin tüm tedavi giderleri için Mehmet Berk Ergin'in, takipçileriyle toplama kampanyası yapacağının müjdesi verildi. 

Sosyal medyada takipçileriyle yaptığı yüksek miktarlı sosyal sorumluluk çalışmalarıyla bilinen Ergin, ardından aileyle görüştü.

Eğitime destek amaçlı düzenlenen programda sevenleriyle bol bol fotoğraf çekilen Mehmet Berk Ergin, programın sonunda sahneye davet edildi.   

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!

Gündem

Ramazan Bayramı tatilinde tren kapasiteleri artırılacak, emeklilere indirim uygulanacak