Eyüpsultan Belediyesi, 29 Nisan Dünya Dans Günü kapsamında sporla iç içe bir etkinliğe imza attı. Eyüpsultanlı kadınlar, Dünya Dans Günü’nü zumba yaparak kutladı.

Emine Gündüz’ün Sokak Hayvanları Yararına Açtığı Sergi Sanatseverlerle Buluştu Emine Gündüz’ün Sokak Hayvanları Yararına Açtığı Sergi Sanatseverlerle Buluştu

PROFESYONEL EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE MÜZİK VE DANS

Özgecan Aslan Parkı’nda yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliğe, belediyeye ait spor salonlarında düzenli olarak spor yapan kadınlar katıldı. Profesyonel eğitmenler eşliğinde yapılan zumbada katılımcılar, müzik ve dansla dolu enerjik bir gün yaşadı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlediği bu renkli organizasyon, kadınlardan büyük ilgi gördü.

Etkinliğe katılan kadınlar, benzeri aktivitelerin hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarına katkı sağladığını belirterek Eyüpsultan Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ