Tüketicinin sorunlarını gündeme taşıyan, hak arama yolları konusunda kamuoyunu bilgilendiren Fecrin Nur Öngören, 20 yılı aşkın süredir sürdürdüğü gönüllü çalışmalar nedeniyle anlamlı bir vefa ile karşılaştı.
Öngören’e teşekkür plaketi, TÜKONFED Başkan Vekili Av. İbrahim Güllü tarafından verildi. Törende, tüketici haklarının korunmasında yalnızca hukuki mücadelenin değil, tüketicinin doğru bilgiye ulaşmasını sağlayan yayınların da önemine dikkat çekildi.
“Tüketicinin Gündemi” programında fahiş ve yanıltıcı fiyat uygulamalarından ayıplı mal ve hizmetlere, mesafeli satışlardan tüketici mağduriyetlerine kadar gündemdeki pek çok konu ele alınıyor. Program aracılığıyla tüketicilerin haklarını öğrenmeleri ve hak arama yolları konusunda bilinçlenmeleri amaçlanıyor.
Öngören: “Bu plaket sadece bir plaket değil”
Fecrin Nur Öngören, plaketin kendisi için taşıdığı anlamı şu sözlerle ifade etti:
“20 yılı aşkın bir emeğin gururunu yaşıyorum. TÜKONFED çatısı altında gönüllülük esasıyla yıllardır tüketici haklarını savunuyor, ‘Tüketicinin Gündemi’ programının moderatörü olarak tüketicinin sesi olmaya devam ediyorum. Bugün bu emeğin bir plaketle taçlandırılması benim için çok kıymetli. Bu plaketi sadece şahsım adına değil, tüketici hakları için emek veren herkes adına kabul ediyorum. Dün olduğu gibi bugün de tüketicinin hakkı için çalışmaya devam edeceğim.”
Güllü: “Herkesin önemli bir katkısı var”
TÜKONFED Başkan Vekili Av. İbrahim Güllü ise şöyle konuştu:
“Tüketici hakları mücadelesinde yalnızca hukukçuların değil, kamuoyunu bilgilendiren ve tüketicinin sesini duyuran herkesin önemli bir katkısı var. ‘Tüketicinin Gündemi’ programı da bu anlamda önemli bir görev üstleniyor. Fecrin Nur Öngören’in programın moderatörü olarak yaptığı katkıları ve yıllardır tüketici hakları konusunda gösterdiği emeği takdir ediyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz.”





