Mütia AVUKA - Mardin
Mardin Artuklu Üniversitesi Tarih Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan akademisyen Burak Erdem, Kahramanmaraşlı anasınıfı öğretmeni Tuba Göçken ile Yay Grand Oteli Osmanlı Salonunda yapılan düğünle dünya evine girdi.
Mardin'in tanınmış ailelerinden Gelmedi ailesine mensup rahmetli Fevzi Erdem'in akademisyen oğlu ile Kahramanmaraş'ın tanınmış ailelerinden sanayici Mehmet Göçken'in öğretmen kızı Mardin'de hayatlarını birleştirdi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftin nikah şahitleri, damadın dayısı Devlet Eski Bakanı Dr. Masum Türker, damadın amcası Emekli Albay Mehmet Erdem, MAÜ Tarih Bölümü Başkanı Dr. Abdulbaki Bozkurt olurken, gelinin şahitliğini ise amcası Adem Göçken ve dayıları Halit Gedemenli ile Cahit Gedemenli yaptı.

Mardin'in sevilen sanatçısı Semir Ortaç'ın sahne aldığı gecede birbirinden güzel yöresel şarkılar ile konuklar doyasıya eğlendi.


