Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Şişli Belediyesi sağlık çalışanları ile omuz omuza

(Hürses Haber Merkezi) [email protected] 14.03.2021 21:35

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi ve Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, pandemi süreci boyunca yanlarında olduğu sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

 

Şişli Belediyesi, hak temelli anlayışıyla pandemi sürecinden bu yana komşuları ve sağlık çalışanlarının her zaman yanında oldu. Ülkemizde ilk Covid-19 vakasının görülmesinden itibaren, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi başta olmak üzere ilçedeki diğer hastaneler, aile sağlık merkezleri, sağlık ocakları, okullar, ibadethaneler ve eczanelerin dezenfekte ve ilaçlamaları düzenli olarak gerçekleştirildi. Bu süreçte; 204.469 komşusunun sağlık alanındaki temel hizmetlerden yararlanmasına öncülük eden Şişli Belediyesi, 11.961 kişiye diş polikliniği ve 654 kişiye de evde sağlık hizmeti götürdü.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin (Solda), Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Hakan Gürbüz'ün 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
 

Sağlık çalışanlarının ihtiyaçları karşılandı

 

Şişli Belediyesi, pandemi döneminde sağlık çalışanlarına konaklama, ulaşım, gıda ve koruyucu malzeme dağıtımı gibi pek çok alanda destek verdi.
 

Belediye bünyesinde geçtiğimiz Eylül ayı hizmete açılan Şişli Dikimevi’nde, üretilen maske, tulum ve tıbbi giyim malzemeleri sağlık çalışanlarına dağıtıldı. Yine Gastro İnisiyatifi Platformu öncülüğünde, 144 gıda üreticisinden sağlanan destekle sağlık çalışanlarına yemek paketleri gönderildi.
 

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. H. Mustafa Özdemir’i ziyareti sırasında hastane yönetimiyle de sohbet etme fırsatı buldu.

 

“Her zaman yanlarındayız”

 

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir açıklamada bulunan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, sağlık çalışanlarının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
 

Keskin bu konuda, “Gerek ilçemiz, gerekse ülke genelindeki tüm sağlık çalışanlarımızın pandemi sürecindeki gece gündüz demeden öz verili çalışmalarından dolayı hepsine teşekkürü bir borç biliyorum. Bu vesile ile sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

İran ile ticaret hacminde 30 milyar dolar hedefi

Gündem

Verem, bağışıklığı zayıf kişilerde ciddi risklere yol açabilir

Gündem

SGK, emeklilere promosyon ödemesi için 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi