Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

 “Midyat emin ellerde”  

Mütia AVUKA - Midyat/Mardin 19.02.2019 15:57
 “Midyat emin ellerde”  

Mardin’in Midyat İlçesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin ile mevcut Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu ve AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman bir araya gelerek, “Midyat ilçemiz emin ellerde” açıklamasında bulundular.

 

AK Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin ile mevcut Ak Parti Belediye Başkanı olan Şeyhmus Nasıroğlu aralarında küskünlük olduğunu dedikodusu yapan ayrımcılar ve fesatçılara tokat gibi bir cevap verdiler: “Biz ikimiz de Midyatlıyız, aramızda hiç bir kırgınlık yok. Midyat bundan sonra da emin ellerde olacaktır. Nasıl ki yıllardır Şeyhmus Nasıroğlu en iyi bir şekilde Midyat ilçe, mahalle ve köylerinde hizmet etmişse, aynı hizmet ve ilgiyi yine görecektir. Midyat ilçesi dünyanın en önemli ve örnek olan önemli bir yerleşim bölgelerinden birisidir. Çünkü burası dinler ve dillerin hoşgörüsünün dünyada örnek gösterdiği bir yerleşim bölgesidir. Türk, Kürt, Arap, Süryani, Ermenilerin kardeşçe yaşadığı bir yerdir. Toprağı, gelinlerin ellerine koydukları kına gibi kutlu ve diller arasındaki kardeşliği ile mutludur”

Büyük bir kalabalık içinde bir araya gelen Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman, partililer ve halkın önünde yaptıkları konuşmada Nasıroğlu, “İlçemizin en büyük ihtiyacı birlik ve beraberliktir. Bu beraberliği gerçekleştiren herkese teşekkür ederim. Zafer yine partimizin olacak. Veysi Şahin’i Belediye Başkanlığına getirmek bizim en büyük görevimizdir” dedi. Mehmet Vejdi Kahraman ise yaptığı konuşmada, “Şeyhmus Nasıroğlu Midyat ilçesine büyük hizmetler yaptı. Ailesini bile unutarak gece, gündüz çalıştı ve ilçeye büyük hizmetleri gerçekleştirdi. Nasıroğlu Midyat’a büyük önem verdi. Midyat’ın menfaatlerine ne kadar önem verdiğini biraz önce anlattı. Bizler hep Midyat için çalışacağız’’ dedi.

Veysi Şahın de konuşmasında “Biz Nasıroğlu ile 1999 yılında siyasete başladık. O gün bugün hep Midyat ilçesinin gelişmesi için çalıştık ve 20 yıldır Nasıroğlu Midyat ilçemize yaptığı hizmetleri anlatılacak, bizde onun yolunda olacağımızı kesinlikle söylüyorum. Allah sizleri ve bizleri Midyat için muvaffak etsin” dedi.

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!