Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Eyüpsultan Muhtarlar Derneği’nden Kaymakam Dölek’e ziyaret

Haber Merkezi 10.10.2018 18:08
Eyüpsultan Muhtarlar Derneği’nden Kaymakam Dölek’e ziyaret

 

Eyüpsultan Muhtarlar Derneği Başkanı Gürol Birkardeşler ile dernek yönetim kurulu üyeleri, Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek’i makamında ziyaret etti.

 

Nişanca Mahalle Muhtarı Ramazan Güven, Pirinççi Mahalle Muhtarı Recep Yıldız, Emniyettepe Mahalle Muhtarı Mustafa Erbaş ve Düğmeciler Mahalle Muhtarı Kazım Sarı’nın bulunduğu ziyarette konuşan Eyüpsultan Muhtarlar Derneği Başkanı Gürol Birkardeşler, derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Kaymakam Dölek’e bilgi verdi.

 

Eyüpsultan Muhtarlar Derneği Başkanı Birkardeşler, taleplerine karşı gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Kaymakam Dölek’e teşekkür etti.

 

Kaymakam Abdullah Dölek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda, tüm kurumlarımız ile birlikte büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine kayıtsız kalmayarak, ziyaretimize gelen Eyüpsultan Muhtarlar Derneği Başkanı Gürol Birkardeşler’in şahsında tüm dernek üyesi muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaymakam Dölek, asli görevlerinin vatandaş memnuniyeti olduğunu vurgulayarak, bu konuda gece gündüz demeden hizmetlerin aksatılmadan vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi.

 

Ziyaret, Eyüpsultan Muhtarlar Derneği Başkanı Gürol Birkardeşler ve dernek yönetim kurulu üyeleri Muhtarlar ile Kaymakam Abdullah Dölek’in karşılıklı sohbetiyle son buldu.

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!