Sigorta

Sigorta Haberleri

Unico Sigorta iş ortaklarıyla büyüyor

Duygu KARA 08.08.2018 10:53

Acente ve broker satış kanalı ile büyümek isteyen, bu doğrultuda iş ortaklarının dijitalleşmesine de yönelik yatırım yapan Unico Sigorta, şirketin hızlı ve çevik bakış açısına uygun acenteleri ve brokerleri bünyesine katmaya devam edeceğinin sinyallerini verdi.

 

Unico Sigorta, 2018 yılının ilk 6 ayında, hayat dışı sigorta üretimi sektörde %5 büyürken, aynı dönemde yaklaşık %41 büyüme ile önceki yıllarda da olduğu gibi en hızlı büyüyen şirketler arasında olmaya devam etti. Acente dostu şirket olarak bilinen Unico Sigorta’nın, bu hızlı büyümesinin dinamosu olan acentelerinin sayısı bugün itibariyle 1000’i geçti. Acente ve broker satış kanalı ile büyümek isteyen, bu doğrultuda iş ortaklarının dijitalleşmesine de yönelik yatırım yapan Unico Sigorta, şirketin hızlı ve çevik bakış açısına uygun acenteleri ve brokerleri bünyesine katmaya devam edeceğinin sinyallerini verdi.

 

Unico Sigorta CEO’su Cenk Tabakoğlu firmanın ulaştığı bu büyük başarı ile ilgili olarak “Son 3 yıldır içinde olduğumuz ciddi yeniden yapılanma ve dönüşüm sürecinde, bizlerle yürüyen ve rekor büyümeye imza atmamıza katkısı olan tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederiz. Hedeflerimiz çok büyük, bu doğrultuda iş ortaklarımızla birlikte sektörde büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyoruz.” dedi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı