Sigorta

Sigorta Haberleri

STD’de Başkan Fahri Altıngöz

(Hürses Haber Merkezi) [email protected] 02.04.2021 00:03

 

Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin pandemi tedbirleri kapsamında ertelenen 2018-2020

yılları Olağan Genel Kurul toplantısı 30.Mart.2021 Salı günü gerçekleştirildi. Aksigorta Genel Müdürlük binasında toplanan genel kurul, Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Altıngöz’ün sektörde yaşanan gelişmeler ve mevzuat düzenlemeleri ile ilgili bilgilendirmeleri ile açıldı.

 

Akabinde yapılan oylama sonucu Divan Başkanlığı’na Bülent Somuncu, Başkan Yardımcılığı’na Süha Çele ve Kâtipliğe Tanju Akyol oy birliği ile seçilerek Divan Kurulu oluşturuldu. Ulu Önder Atatürk ve aziz şehitlerimiz ile sektörümüze hizmeti geçmiş ebediyete intikal eden üye ve meslektaşlar adına 1 dakikalık saygı duruşu yapılarak 2018 – 2019 - 2020 yılı Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu ile mali tablolar Faruk Ömrüuzak tarafından okunarak görüşe sunuldu.
 

Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı oybirliği ile ibra edilmesinin ardından 2020 – 2022 yılları Çalışma Raporu ve Bütçe Tasarısı okunarak oybirliği ile kabul edildi.
 

2021 - 2022 yıllarında görev yapacak yeni Yönetim ve Denetim Kurulları ile Disiplin Kurulu Üyelerinin seçimi sonucunda;

 

Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine;

Fahri Altıngöz (Aksigorta), Faruk Ömrüuzak (İstanbul Üniversitesi - TSEV), Menekşe Uçanoğlu (IUC), Ahmet Yaşar (Quick Sigorta), Mehmet Kalkavan (TSEV), Muhittin Karaman (Milli Re), Süha Çele (Eureko Sigorta)

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise

Hazım Tümtürk, Ebru Yüksekbilgili, Ali İzzet Börü, Özer Şimşek ve Hamdi Sarıkaya seçildi.
 

Denetleme Kurulu Asıl Üyeliklerine;

Mehmet Yazıcı, Candan Özcan, Cengiz Diren

 

Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine;

Feridun Özünal, Atila Yalçın, Ayşe Taylan

 

Disiplin Kurulu Üyeliklerine;

Cengiz Akatlı, Bülent Somuncu, Nihat Tavşanlı

 

Disiplin Kurulu Yedek Üyeliklerine;

Necdet Atakul, Mahmut Ömer Altuğ, Suphan Altınordu

 

oy birliği ile seçildiler.

 

Yönetim Kurulu üyeleri Genel Kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek görev bölümü yaptı. Yönetim Kurulu Başkanığı’na Fahri Altıngöz, başkan yardımcılığına Menekşe Uçanoğlu, Yazmanlığa Faruk Ömrüuzak, saymanlığa Ahmet Yaşar, Üyeliklere Mehmet Kalkavan, Muhittin Karaman ve Süha Çele getirildi.

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!