Sigorta

Sigorta Haberleri

Ray Sigorta’dan ruhsat fotoğrafına ŞipŞak poliçe teklifi

Haber Merkezi 06.01.2020 22:23

Ray Sigorta, trafik ve kasko sigortalarında ezber bozmaya hazırlanıyor. Kapsam ve kullanılan süreçler bakımından sektörde bir ilk olan yeni uygulama sayesinde Ray Sigorta acenteleri sadece ruhsat fotoğrafını e-posta üzerinden göndererek “ŞipŞak” fiyat teklifi alabiliyor.

 

Hizmet verdiği branşlarda müşterilerine sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetlerle ses getiren Ray Sigorta, şimdi de oto sigortalarında fark yaratacak yeni bir uygulama ortaya koyuyor. Konuyla ilgili teknik altyapı çalışmalarını tamamlayan ve özel bir program oluşturan Ray Sigorta, ŞipŞak uygulaması ile sadece ruhsat fotoğrafı üzerinden müşterilerine kasko ve trafik sigortası teklifi gönderiyor. Hem kapsamı hem de kullanılan süreçlerle sektörde bir ilk olan uygulama, kasko ve trafik sigortası süreçlerini çok daha hızlı ve zahmetsiz hale getiriyor.

Geliştirilen program sayesinde gönderilen ruhsat fotoğrafı dijital ortamda taranıyor ve poliçede yer alan bilgiler yakalanarak otomatik bir şekilde müşteriye yönelik en iyi kasko ya da trafik sigortası teklifi oluşturuluyor. E-posta ile gönderilen ruhsat fotoğrafına cevap yine e-posta üzerinden hızlı bir şekilde veriliyor. Buna ek olarak, sigorta yaptırmaya karar veren müşteriler, kredi kartı ile ödeme yapabilecekleri 3D güvenli ödeme platformuna yönlendiriliyor. Ray Sigorta’nın bu hizmeti SBM veya Ray Sigorta kaydı olan tüm yenilemeler ve geçerli ruhsatı olan ikinci el araçları kapsamına alıyor.
 

ŞipŞak’la teklif almak çok kolay

Ray Sigorta’nın kullandığı yeni teklif sistemi ŞipŞak, son derece gelişmiş ve hızlı bir altyapı kullanıyor. Acenteleri sistemde kayıtlı adresten tanıyan sistem tek bir e-postada birden fazla ruhsata teklif sunabiliyor. Ayrı ayrı çekilen ruhsat sayfaları veya ayrı gönderilen e-postalar ise sistem üzerinden otomatik olarak eşleştiriliyor. Kasko ve trafik sigortalarında SBM sorgusundan sonra kasko ürününe özel meslek indirimli fiyat bilgisi paylaşılıyor. Kaskoda geçerli bir teklif olması durumundaysa bu geçerli teklif tekrar sunuluyor. Acentelere gelen e-postadaki teklifler ise tek tıkla WhatsApp üzerinden kolayca müşterilere gönderilebiliyor. Açılan ekranda müşteri isterse kart bilgilerini girerek ve 3D güvenlikli sistem üzerinden teklifi onaylayarak poliçeyi satın alabiliyor.
 

Hem kolay hem güvenli

Ray Sigorta olarak verdikleri hizmetleri müşteri ihtiyaçlarına ve çağın gerekliliklerine paralel olarak sürekli gözden geçirdiklerini ifade eden ve yeni uygulamaları hakkında açıklamalarda bulunan Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Tek fotoğrafla poliçe teklifi uygulaması ekip arkadaşlarımızın gayretli ve titiz bir çalışmasının ürünü. Adı gibi hızlı olan, böylelikle hem müşteri hem de acenteye vakit kazandıran ŞipŞak ile Ray Sigorta olarak 3 alanda fark yaratmayı hedefliyoruz. Bunlardan ilki kolaylık; artık acentelerimizin bizden teklif alması WhatsApp’tan gelen bir fotoğrafı yönlendirmek kadar kolay. Diğer bir avantajı ise acentelerimize sağladığımız ofis dışından da rahatlıkla işlem yapabilme özgürlüğü. Böylelikle acenteler ofisleriyle sınırlı kalmıyor ve bulundukları her yerden teklif alabiliyorlar. Son olarak da, projemizin satın alım sürecinde, müşterilerin 3D güvenlikli sistem sayesinde kredi kartları üzerinden ödemelerini gönül rahatlığıyla yapabilmelerine olanak sağlıyor olmak” şeklinde konuştu.

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!

Gündem

Ramazan Bayramı tatilinde tren kapasiteleri artırılacak, emeklilere indirim uygulanacak