Sigorta

Sigorta Haberleri

Katılım Emeklilik hayatın her alanına hitap ediyor

10.02.2020 19:27
Katılım Emeklilik hayatın her alanına hitap ediyor

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, "Katılım esaslı BES ve katılım sigortacılığında farklı ürün çeşitliliğimizle hayatın her alanına dokunuyoruz" dedi.

 

Mehmet Emin AVCI

Katılım sigortacılığının öncü markası Katılım Emeklilik, hizmet çeşitliliğiyle ihtiyaç duyulan her alanda katılımcılarına güvence sunmaya devam ediyor. Son olarak Türkiye'nin ilk ve tek %100 faizsiz özel sağlık sigortasını hayata geçiren Katılım Emeklilik'in Genel Müdürü Ayhan Sincek, "Türkiye'de faiz hassasiyeti olan vatandaşlarımızın katılım esaslı BES ve sigortacılık ürünlerinden ihtiyaçları doğrultusunda, gönül rahatlığıyla yararlanabilmesini sağlıyoruz." dedi.

 

Sağlıkta yeni bir stratejik konumlandırma ile güçlü bir adım attıklarını hatırlatan Ayhan Sincek "Faiz hassasiyeti olan vatandaşlarımızın özel sağlık sigortası ihtiyaçlarını karşılamak üzere uzun süredir yürüttüğümüz çalışmalar sonuç verdi. Özel bir birim ve ekiple sağlık kategorisinde Katılım Sağlık markası ile iddialı büyümemizi sürdürüyoruz. Özel sağlık sigortasını gruplar özelinde sunduk, yakında bireysel özel sağlık sigortasını da bankalarımız ve acentelerimizde sunacağız. Yaşa göre ve doğum teminatı gibi ihtiyaçlara göre seçebileceğiniz uygun alternatifli ürünlerle sağlık sigortalarımız esnek ve ihtiyaca odaklanıyor" şeklinde konuştu.

 

TSS 500'den fazla hastanede geçerli

Şu ana kadar çıkardıkları sağlık ürünleriyle halkın teveccühünü kazandıklarını hatırlatan Sincek, "Katılım Emeklilik'in hesaplı sağlık sigortası opsiyonu olan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) ile sigortalılarımız Türkiye çapında 500'ün üzerinde anlaşmalı hastanede fark ücreti ödemeden sağlık hizmeti alabiliyor. Ayrıca sağlık kategorisinde özel ve tamamlayıcı sağlık sigortalarımızın yanı sıra Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası, ülkemizdeki yabancı misafirlerimiz için sunduğumuz Misafirim Güvende Sağlık Sigortası ve içerisinde diş paketi bulunan Gülümseten Sağlık Sigortası bulunuyor." ifadelerini kullandı. Sincek, ayrıca Kadınca Güven Kritik Hastalık Sigortası ile kadın sağlığına özel bir güvence sunduklarını da sözlerine ekledi.

 

Sincek, Katılım Emeklilik'in çocukların eğitimini güvence altına alan ürünü Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası'nda çocuğun öngörülen eğitim süresine göre ailelere farklı seçenekler sunduğunu söyledi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı