Sigorta

Sigorta Haberleri

Denizli’de DASK ilk sırada

(Hürses Haber Merkezi) [email protected] 11.04.2021 21:04
Denizli’de DASK ilk sırada

Generali Sigorta verilerine göre, Denizlilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti %67’lik oranla zorunlu deprem sigortası (DASK) olurken, ikinci sırada %15 ile kasko sigortası, üçüncü sırada ise %11’lik oranlarla konut sigortası yer aldı.

 

Emre ERTÜRK
 

Generali Sigorta, Denizli’nin sigortacılık haritasını açıkladı. Generali Sigorta verilerine göre Denizli’de sigorta hizmeti alanların %63’ü 35-60 yaş aralığındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 49.5 olarak istatistiklere yansıdı. Denizlilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK), kasko sigortası ve konut sigortası oldu.

 

%67 ile DASK ilk sırada

Generali verilerine göre, Denizlilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti %67’lik oranla zorunlu deprem sigortası (DASK) olurken, ikinci sırada %15 ile kasko sigortası, üçüncü sırada ise %11’lik oranlarla konut sigortası yer aldı.

 

Kadınların oranı %34.5

Denizlilerin online ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, %34.5 kadın ve %65.5 erkek dağılımı istatistiklere yansıdı.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

İran ile ticaret hacminde 30 milyar dolar hedefi

Gündem

SGK, emeklilere promosyon ödemesi için 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi

Gündem

Verem, bağışıklığı zayıf kişilerde ciddi risklere yol açabilir