Otomotiv

Otomotiv Haberleri

 ‘Yılın Otomobili’ Hyundai Tucson

13.06.2022 11:54
 ‘Yılın Otomobili’ Hyundai Tucson

OGD’nin geleneksel hale getirdiği 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışmasında bu yıl birinciliği elde eden Hyundai Tucson, 3710 puan alarak finale kalan 7 otomobil arasından birinci seçildi.

 

Mehmet Emin AVCI

OTOMOTİV Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve tüm aşamalarında büyük heyecan yaşanan “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasının birincisi Hyundai Tucson oldu. İstanbul Park’ta düzenlenen yarışmanın finalinde OGD üyesi 64 otomotiv gazetecisinden toplamda 3710 puan alan Hyundai Tucson birinciliğe ulaştı.

 

‘Ödül Tucson’un popülerliğini kanıtlıyor’

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, yaptığı konuşmada, “Popüler SUV modelimiz Tucson ile “OGD Türkiye'de Yılın Otomobili” ödülünü kazanmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Türkiye'de her geçen gün artan SUV müşterileri üzerinde güçlü bir etki bırakan Tucson’un kazandığı OGD Yılın Otomobili ödülü ve jüri üyelerinin yüksek puanları, bu modelimizi tercih edenlerin de doğru bir seçim yaptıklarını destekliyor. Ayrıca Tucson, yüzde 12’lik pazar payıyla da SUV segmentindeki iddiamızı artırmaya yardımcı oluyor” dedi.

Bu yıl ilk kez verilen “Yılın Basın Lansmanı” ödülünü Fiat Egea Hybrid Lansmanı, “İnovasyon” ödülünü ise Yol Arkadaşım Connect projesiyle yine Fiat kazandı.

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!

Gündem

Ramazan Bayramı tatilinde tren kapasiteleri artırılacak, emeklilere indirim uygulanacak