Otomotiv

Otomotiv Haberleri

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEN HABERLER

19.04.2021 02:11
OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEN HABERLER

 

Hazırlayan: Emre ERTÜRK

Toyota modelleri 5 yıl garantili

TOYOTA, müşteri memnuniyetini ön planda tutan uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek tüm modellerindeki Toyota Garanti Sistemi’ni 5 yıl/150 bin kilometreye çıkardı. Toyota Proace City ile başlayan uzatılmış Toyota Garanti Sistemi 24 Marttan itibaren satışı gerçekleşen tüm modelleri kapsıyor. Toyota bunun yanında ayrıca Garanti Spesiyal ile Toyota Garanti Sistemi’nin süresi dolmadan önce araçlarının motor, şanzıman ve diferansiyel komponenetleri için garanti süresini 2 yıl ve sınırsız kilometre olarak uzatabilecekler.

SEAT Ibiza’da Nisan’a özel indirim

SEAT, Ibiza modellerinde Nisan ayına özel cazip indirimler sunuyor. 13-30 Nisan tarihleri arasında geçerli kampanyada; Ibiza modelinin yeni 1.0 lt Evo 80 HP Style versiyonu 10 bin 100 TL indirimle, 159 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatla satın alınabiliyor. Ibiza’nın 1.0 lt EcoTSI 110 HP DSG motor seçeneği ise 6 bin 100 TL’lik indirimle 198 bin 900 TL’den başlayan kampanyalı fiyata sahip.

Dacia’da bahar fırsatlarla geldi

NİSAN’da Dacia yetkili satıcılarına gelenleri bahar fırsatları karşılıyor. Yeni Sandero’nun sınırlı sayıdaki Comfort 1.0 SCe 65 Hp versiyonuna özel 152 bin 900 TL fiyatla, günlük 69 TL ödeme imkanı sunuluyor. Kampanyada 2020 model yılı Duster Comfort ECO- G 115 Hp 4x2 versiyonu, 172 bin TL’den, 2020 model yılı Sandero Ambiance 1.0 Sce 75 Hp vesiyonu, 121 bin 900 TL’den, Dokker Combi Ambiance ECO-G 110 Hp versiyonu ise 136 bin 900 TL’lik avantajlı fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Fiat Egea Cross’a özel reklam filmi

OTOMOTİV pazarındaki liderliğini sürdüren Fiat, satış rekorları kıran Egea Ailesi’nin en yeni üyesi Egea Cross’a özel bir reklam filmi hazırladı. 14 Nisan akşamından itibaren yayınlanmaya başlayan reklam filminde; başarılı oyuncu Engin Öztürk, Egea Cross’un direksiyonuna geçti. Concept imzalı reklam filmi, İstanbul’un farklı lokasyonlarında üç günde çekildi. ‘Olay değişti’ temasıyla yaratılan Fiat Egea Cross reklam kampanyası, televizyon filmi dışında, basın, açık hava, radyo, internet gibi farklı mecraları kapsıyor.

Maserati ve Beckham’dan iş birliği

MASERATI, yeni küresel marka elçisi David Beckham ile vites yükseltiyor. Beckham, marka elçisi olarak Maserati’ye, markanın sınırları aşarak lüks otomobil dünyasında daha da öne çıkacağı yolculuğunda eşlik edecek. Beckham’ın markanın performanslı SUV'u Levante Trofeo'yu kullandığı reklam filminde, David’in yeniliğe açık bir yaklaşımla beklenmeyeni yapmanın sevinci ve heyecanı içinde Maserati ile yaşadığı sürüş deneyimi gözler önüne seriliyor.

Skoda, ‘Yılın Yükselen Markası‘

PANDEMİ dönemi boyunca farklı metriklerde yükselen markaların 21 kategoride oylandığı Rise Of Brands Ödülleri’nde Skoda, otomotiv sektöründe “Yılın Yükselen Markası“ seçildi. Bu yıl ilk kez halk oylaması ile gerçekleşen Rise of Brands Ödülleri'nde farklı sektörlerden toplam 105 marka için 179 bin 340 oy kullanıldı.

Isuzu'dan D-Max'e özel kampanya

ANADOLU Isuzu, nisan ayı boyunca D-MAX araç sahiplerini yetkili servislerinde cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile karşılıyor. D-Max yedek parça temin eden araç sahipleri yüzde 25'e varan indirim ve anlaşmalı kartlarla 5 taksitte ödeme yapabilecek. Kampanyada "Ücretsiz Hızlı Check-up" imkanı da var.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Kültür & Sanat

Eşikte Üç Kadın raflardaki yerini aldı!

Gündem

Dünya Flamingo Günü kutlanıyor

Maliye & Muhasebe

TÜRMOB Başkanı Kartaloğlu: Taleplerimize acilen yanıt bekliyoruz