Otomotiv

Otomotiv Haberleri

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEN HABERLER

19.10.2020 08:11
OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEN HABERLER

 

Hazırlayan: Emre ERTÜRK

BORUSAN Otomotiv’in Türkiye Distribütörü olduğu BMW, sportif premium coupe modeli Yeni BMW 4 Serisi Coupe’yi, 1.6 lt, 2.0 lt ve 3.0 lt motor seçenekleriyle 722 bin 800 TL’den TL’den başlayan fiyatlarla ülkemiz yollarına çıkarmaya hazırlanıyor. BMW’nin coupe geleneğinde ulaştığı en son noktayı temsil eden Yeni BMW 4 Serisi Coupe, eşsiz sürüş keyfini zirveye taşıyor. Yeni BMW 4 Serisi Coupe’nin bağımsız tasarımı ve klasik coupe silueti, ikonik modellere atıfta bulunurken, dikey Böbrek Izgara tasarımına yeni bir yorum getiriyor. Ayrıca lansman döneminde 374 Hp güç üreten 3.0 lt Mild-Hybrid benzinli M Performance modeli M440i xDrive da showroom’larda yerini alıyor.

YENİ Ford Kuga, Euro NCAP'ten 5 yıldız aldı. Bağımsız otomobil güvenlik ve performans değerlendirme programı Euro NCAP, Yeni Ford Kuga'nın segmentindeki orta büyüklükteki tüm modellerden daha iyi bir sürüş deneyimi sunarak, rakiplerini geride bıraktığını duyurdu. Kuruluş, Yeni Ford Kuga'nın sunduğu "Dur&Kalk ve Trafik Levhası Tanıma Sistemi"ne sahip "Adaptif Hız Kontrol ve Şerit Hizalama Asistanı"nın dahil olduğu "Ford Co-Pilot 360˚" teknolojilerine övgüde bulundu. Ford Kuga, sezgisel ve stressiz bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlanan "Ford Co-Pilot360 sürücü destek teknoloji"leri ile Euro NCAP'in ilk "Sürüş Destek Sistemleri" testinde rakiplerini geride bırakarak liderliğe oturdu.

NISSAN, Qashqai ve Micra sahibi olmak isteyenler için 75 bin TL’ye varan kredi tutarındaki fırsatları Ekim kampanyasına taşıdı. Kampanya, cam tavanlı dizel otomatik Qashqai’lerde %0 Faiz avantajıyla dikkat çekiyor. Qashqai modelinin en çok tercih edilen cam tavanlı dizel otomatik versiyonda 75 bin liraya %0 faiz imkânı sunulurken, diğer versiyonlar 11 bin 295 TL’ye varan fiyat avantajları ile tüketicilerle buluşuyor. Niskasko veya uzatılmış garanti alımlarında geçerli %0 faiz avantajı, Ekim ayı itibarı ile sınırlı sayıda piyasaya sunulan UEFA Champions League Özel Versiyonu alımlarında da geçerli olacak. Kampanyada Nissan Micra için 50 bin TL’ye 12 ay boyunca %0,59 faiz avantajı sunuluyor.

MERCEDES-BENZFinansal Hizmetler ayrıcalığıyla Ekim ayı boyunca esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle bir Vito’ya sahibi olunabiliyor. Vito’ya sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 150 bin TL kredi için, 24 ay vade ve %1,09 faiz avantajından faydalanabiliyorlar. Sprinter’e sahip olmak isteyen müşteriler ise, Mercedes-Benz Kasko tercih ettikleri takdirde, 150 bin TL kredi için, 24 ay vade ve %0,79 faiz avantajından faydalanabiliyorlar.

FIAT PROFESSIONAL, ekim ayında da avantajlı alım koşulları sunarak tüketicinin yanında olmayı sürdürüyor. Fiat Doblo, Fiorino ve Pratico’lar avantajlı kredi imkanları ile yeni sahiplerini bekliyor. Fiat Professional’ın Tofaş’ta üretilen 3 modeli Doblo, Fiorino ve Pratico modelleri 60 bin TL için 12 ay vadeli sıfır faizli kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. Ducato sahibi olmak isteyenlere ise ekim sonuna kadar 100 bin TL için 15 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

SKODA otomobillerinde sunduğu Simply Clever, yani Akılcı Çözümleri hizmet anlayışına da yansıtmaya devam ediyor. Müşterilerin satın alma süreçlerini kolaylaştırmak adına devreye alınan Skoda Araç Bulma Asistanı, aranan aracın hangi Yetkili Satıcılarda bulunduğunun öğrenilmesini sağlıyor. Skoda Araç Bulma Asistanı’na www.skoda.com.tr web sitesinden ulaşılıyor ve istenen araç modeli, motor, donanım ve renk seçeneklerinin ardından stokta bulunan modeller listelenebiliyor. Yetkili Satıcılarla hızlı bir iletişim kurulmasını sağlayan sistem, kullanımının kolay olmasıyla birlikte müşterilerin zaman kazanmasını sağlıyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı