Otomotiv

Otomotiv Haberleri

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEN HABERLER

01.06.2020 20:23
OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEN HABERLER

 

Hazırlayan: Emre ERTÜRK

Toyota RAV4 JNCAP’te zirvede

TOYOTA RAV4 modeli, tüm dünyada önde gelen çarpışma ve güvenlik testlerinden üst seviye dereceler elde etmeye devam ediyor. Test metotlarını ve değerlendirme standartlarını her yıl daha da zorlaştıran ve Japonya'daki gerçek trafik kazalarını kriter alan JNCAP, üstün güvenlik performansına sahip RAV4 modeline en yüksek puanı verdi. Gece sürüş koşullarında yayaları algılayan ön çarpışma önleyici sisteme sahip Toyota Safety Sense sayesinde yüksek güvenlik standartlarına sahip RAV4, bu yeni kriterlerden 5 yıldız alarak JNCAP'ın değerlendirmesinde en iyi dereceyi elde etti. 

Skoda’nın elektrikli SUV’u ENYAQ‘ın geliştirme çalışmaları tamamlanıyor

SKODA markası adına yeni bir çağı temsil eden ENYAQ iV modelinin geliştirme çalışmaları tamamlanmak üzere. Etkileyici tasarımı ve yüksek verimliliğe sahip elektrikli motoruyla ENYAQ iV, 2021 yılından itibaren satışa sunulacak. Markanın ilk yüzde 100 elektrikli SUV’u ENYAQ, markanın modüler MEB platformu üzerine yapılan ilk elektrikli modeli olacak. Üç farklı batarya ve beş farklı elektrikli motor seçeneğiyle sunulacak ENYAQ, 500 km’ye varan menzili ile her ihtiyaca uygun keyifli sürüşler sağlayacak. Elektrikli SUV modeli 4.648 mm uzunluğa, 1.877 mm genişliğe, 1.618 mm yüksekliğe, 2.765 mm aks aralığına ve 585 litrelik bagaj hacmine sahip olacak. ENYAQ iV hızlı şarj ile yüzde 10’dan yüzde 80 kapasiteye kadar sadece 40 dakikada şarj edilebilecek.

Lexus online başvuru ve görüntülü görüşme ile satışlarına devam ediyor

 

LEXUS, kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak bir dizi yenilikle hizmetlerine devam ediyor. Showrooma gitmeden Lexus modellerini incelemek isteyenler için, tüm başvuru süreçlerini online olarak tamamlayabilme ve görüntülü konuşma imkanı sunuluyor. Lexus danışmanlarıyla görüntülü görüşen müşteriler aynı zamanda Türkiye’nin her bölgesinde geniş teslimat ve yaygın servis ağıyla ayrıcalıklı hizmet alabiliyorlar.  Lexus konforlu sürüşü ve sportif tasarımıyla dikkat çeken ES Sedan modeline ulaşmak isteyen müşterilerine uygun fırsatlar sunuyor. 300 bin TL’ye kadar 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunan Lexus, müşterilerinin isteklerine göre hızlı ve kolay kredi imkanı sağlıyor.

Suzuki’den şimdi al, Eylül’de ödemeye başla kampanyası

SUZUKİ Swift sahibi olmak isteyenleri, Suzuki showroomlarında takas desteği ve 3 ay ertelemeli kredi fırsatları bekliyor. Kampanya kapsamında, otomatik şanzımanlı Swift modeli, 137 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ve 3 ay ertelemeli kredi imkânı gibi avantajlarla otomobil severlere sunuluyor. Suzuki’nin devreye aldığı online görüntülü görüşme hizmeti ve Suzuki’m Kapımda uygulaması sayesinde, otomobil alacaklar evlerinden hiç çıkmadan Suzuki sahibi olabiliyor. Nesiller boyu kalite ve konforundan taviz vermeyen Swift’te 1.2 litrelik 90 Hp güç ve 120 Nm tork üreten 100 km’de 4,9 lt tüketim ortalamasıyla da yakıt verimliliği konusunda iddialı olan 4 silindirli benzinli motor görev alıyor.

Isuzu’da yenilenmenin tam zamanı

ANADOLU Isuzu, Eko Bakım ve Yedek Parça İndirim Kampanyası ile ticari araç sahiplerine garantisi biten araçlarında 369 liradan başlayan Eko Bakım paketinden yararlanma imkanı sunuyor. Satış Sonrası Hizmetleri kapsamında Eko Bakım ve Yedek Parça İndirim Kampanyası ile Isuzu yetkili servislerinde 369 liradan başlayan Eko Bakım paketinden yararlanma imkanı sunulacak. 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile avantajlı bakım paketlerinin yanı sıra orijinal yedek parçalarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Kültür & Sanat

Eşikte Üç Kadın raflardaki yerini aldı!

Gündem

Dünya Flamingo Günü kutlanıyor

Maliye & Muhasebe

TÜRMOB Başkanı Kartaloğlu: Taleplerimize acilen yanıt bekliyoruz