Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Nissan Juke 1 milyon üretim adedine ulaştı

Haber Merkezi 23.07.2018 11:45
Nissan Juke 1 milyon üretim adedine ulaştı

NISSAN'ın kompakt crossover modeli Juke, satışa sunulduktan 8 yıl sonra İngiltere'deki Sunderland tesislerinde 1 milyon üretim adedine ulaşan 4'üncü model oldu. Tesiste ulaşılan bu üretim rakamıyla ortalama her 105 saniyede yeni bir Juke üretilmiş oldu.


Kendine özgü sportif tasarımıyla bilinen Nissan Juke, bir dizi iç ve dış kişiselleştirme seçeneği sunuyor. Üretim ve satış rakamlarıyla sınıfının lideri Qashqai'nin izinden giden Juke, tüm seçenekler ve olası kişiselleştirme kombinasyonları sayesinde, 23 binden fazla versiyonda sunuluyor. 1 milyonuncu Juke, Tekna donanım paketi ve çok sevilen Vivid Blue renge sahip.

 

Nissan Avrupa Üretim, Tedarik Zinciri Yönetimi ve Satın Almadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Kevin Fitzpatrick yaptığı değerlendirmede, "1 milyon barajına ulaşmak her model için önemli bir mihenk taşıdır. Juke 8 yıl önce tanıtıldığında gerek tasarımı gerekse de kullanım özellikleriyle daha önce benzeri görülmemiş özelliklere sahipti ve yeni bir segment yarattı. Bugün gelinen noktada 1 milyon üretim adedine ulaşmış durumdayız ve Juke segment lideri olarak pozisyonunu korumaya devam ediyor. Yapılan iyileştirme ve sunulan kişiselleştirme seçenekleriyle 2018 modelinin 2010 yılında ilk kez hattan çıkan Juke kadar popüler olduğunu görmek müthiş."

 

Bugün itibariyle 3 milyonun üzerinde Qashqai, 2.4 milyon Micra ve 1.5 milyon Primera üretilen Sunderland tesislerinde 7 milyon adedin üzerinde üretim gerçekleşti. 1 milyon adetlik üretim performansına 2012 yılında üretimine başlanan sportif versiyon Juke Nismo da dahil. 

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Akbank 2023 sürdürülebilirlik faaliyetlerini açıkladı

Gündem

Verem, bağışıklığı zayıf kişilerde ciddi risklere yol açabilir

Gündem

SGK, emeklilere promosyon ödemesi için 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi

Ekonomi

İran ile ticaret hacminde 30 milyar dolar hedefi