Otomotiv

Otomotiv Haberleri

2plan ve Borusan Araç İhale’den ikinci elde ‘premium’ işbirliği

17.01.2022 10:15
2plan ve Borusan Araç İhale’den ikinci elde ‘premium’ işbirliği

 

İsa KARACA

İKİNCİ el otomotiv sektörünün referans noktalarından biri olan “2plan”, Borusan Grup şirketlerinden “Borusan Araç İhale” işbirliği ile yalnızca “Premium” araçların satışa çıkacağı bir ihale düzenleyecek.

Sait Halim Paşa Yalısı’nda 20 Ocak 2022 Perşembe günü 12:00’da başlayacak ve özel davetlilerin katılacağı teklif verme usulüyle gerçekleştirilecek ihalede, marka ve modelden bağımsız premium otomobiller için kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor. Ayrıca, Borusan Araç İhale sistemi üzerinden üyeler online olarak da katılma imkanı bulacak. Borusan Araç İhale ile 2plan’ın birlikte düzenleyeceği premium otomobiller için Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek ihaleye, Borusan Araç İhale üye şirketlerinin yanı sıra pandemi önlemleri çerçevesinde sınırlı özel davetli de katılabilecek.  2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, çok özel bir organizasyon gerçekleştireceklerini belirterek, “Borusan Araç İhale ile yaptığımız bu işbirliği ikinci el otomotiv sektöründe iki tecrübeli ve güvenilir şirketin buluşmasıdır. Bu işbirliğini çok önemsiyoruz. Buradaki amacımız, öncelikle müşterilerimize alışılmışın dışında farklı bir deneyim yaşatmak” dedi.

Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu da, Türkiye genelinde bugüne kadar 11 binin üzerinde alıcı üyeye ulaştıklarını ve 2 binin üzerinde kurumsal tedarikçi ile iş birliği gerçekleştirdiklerini belirtirken Borusan Araç İhale’nin 21 yılık deneyimini ve güçlü alım-satım ağını, vizyoner bakış açısıyla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

 

 

 

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı