Maliye & Muhasebe

Maliye & Muhasebe Haberleri

XX. Türkiye Muhasebe Kongresi 5-6 Ekim’de İstanbul'da gerçekleşecek

Emre ERTÜRK 16.09.2018 20:49
XX. Türkiye Muhasebe Kongresi 5-6 Ekim’de İstanbul'da gerçekleşecek

TÜRMOB ev sahipliğinde gerçekleşecek XX. Türkiye Muhasebe Kongresi’nin ana teması "Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması-Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler” olarak belirlendi.

 

1957 yılından bu yana organize edilen “XX. Türkiye Muhasebe Kongresi” 5-6 Ekim 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek.Kongre, “Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel Yerel/Çözümler” teması ile İstanbul Hilton Bomonti Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.
 

Kongre kayıtları devam ediyor…

TÜRMOB ev sahipliğinde gerçekleşecek olan XX. Türkiye Muhasebe Kongresi kayıtlarının elektronik olarak alınmasına www.tmk2018.org Kongre sitesinden devam ediyor.

Türkiye’nin Muhasebe Olimpiyatları…
Her 4 yılda bir düzenlenen ve Türkiye’nin Muhasebe Olimpiyatları olarak kabul görmüş “Türkiye Muhasebe Kongreleri” meslek mensuplarına muhasebe mesleğinin sorunlarının, geleceğe dönük gelişmelerinin Dünya ve Türkiye’deki gelişmelerle beraber tartışıldığı bir ortam sunuyor...

Ana Tema: Dijitalleşme, Değişen İş Hayatı ve Mesleğe Yansımaları…
XX. Türkiye Muhasebe Kongresi’nin ana teması "Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması-Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler” olarak belirlendi.

Toplam 22 Oturumda Alanında Yetkin Uzmanlarla Buluşma İmkanı…
Meslek mensupları, 3 Ana ve 18 Paralel Oturum ile 1 Panel’de alanında yetkin 100’e yakın bürokrat, akademisyen, iş insanı, uzman konuşmacıyı dinleme ve tanışma fırsatı bulacak.

 

Kongre Kredi Kazandırıyor…
Ayrıca Kongre katılımcıları Kamu Gözetimi Kurumu “Bağımsız Denetçiler İçin Sürekli Eğitim Tebliği” düzenlemeleri kapsamında 2 Temel Mesleki Eğitim kredisine hak kazanacak.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız

Gündem

TBMM'nin açılışı, kurtuluş mücadelesinin en önemli safhalarından biri oldu

Ekonomi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor