Maliye & Muhasebe

Maliye & Muhasebe Haberleri

TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu’nun yeni yıl mesajı

Haber Merkezi 01.01.2021 03:54
TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu’nun yeni yıl mesajı

 

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında, şu ifadeli yer aldı:
 

“Dünyanın hafızasına acı olaylarla yerleşen 2020 yılını uğurluyor, sağlıkla, huzurla, mutlulukla, umutla 2021 yılını kucaklıyoruz. 2021 yılından beklentilerimiz büyük. Hayatın her alanını etkileyen pandeminin son bulması ve ardından küresel ekonomik krizin en az hasarla atlatılması en temel beklentimiz.

 

Zorlu bir yılı geride bıraktık. Pandemiyle birlikte tüm alışkanlıklarımız değişti. Çalışma ve sosyal hayatımızı baştan inşa etmek zorunda kaldık. Sevdiklerimizden uzak, sağlığımız için endişeli, ekonomik kaygılar içinde bir yıl geçirdik.

 

Tüm bu olumsuzluklara rağmen geleceğe karşı umutla bakmalıyız. İnsanlık tarihi bugüne kadar binlerce zorluğun doğru politika ve stratejilerle üstesinden gelmiştir. Elbette bu sorun ve sıkıntılı surecide atlatacağız.

 

2021 yılının dünyamıza, bölgemize ve ülkemize önce sağlık, barış ve huzur getirmesini, insanların yarınlara umutla baktığı bir yıl olmasını arzuluyoruz. Ekonominin istikrarlı bir şekilde güçlendiği, insanların geçim derdi ve yarın endişesi yaşamadığı bir dönemin başlangıcı olmasını diliyoruz.

 

Ülkemizde ve dünyada, tüm insanlığın sağlık, huzur, özgürlük, adalet ve barış içinde yaşayacağı bir yıl olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.”

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Akbank 2023 sürdürülebilirlik faaliyetlerini açıkladı

Gündem

Verem, bağışıklığı zayıf kişilerde ciddi risklere yol açabilir

Gündem

SGK, emeklilere promosyon ödemesi için 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi

Ekonomi

İran ile ticaret hacminde 30 milyar dolar hedefi