Maliye & Muhasebe

Maliye & Muhasebe Haberleri

TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu’nun 23 Nisan mesajı

Haber Merkezi 22.04.2020 22:38

 

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içerisinde yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışmalı, yarınlarımız olan, çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmalıyız” dedi.
 

Kartaloğlu’nun mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Bugün, TBMM kuruluşunun 100. yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılmasıyla Türkiye yüzünü batıya doğru çevirmiş emin adımlarla yürümeye başlamıştır. Mustafa Kemal Atatürk geleceğin güçlü Türkiye'sinin inşa edileceği bu yolculukta çocuklara olan inancını göstererek, o günü çocukların bayramı ilan etmiştir.

 

Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içerisinde yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışmalı, yarınlarımız olan, çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmalıyız.

 

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadeleettiğimiz bu zor günlere denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl dönümünü kutluyor, TBMM’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyorum.”

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Akbank 2023 sürdürülebilirlik faaliyetlerini açıkladı

Gündem

Verem, bağışıklığı zayıf kişilerde ciddi risklere yol açabilir

Gündem

SGK, emeklilere promosyon ödemesi için 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi

Ekonomi

İran ile ticaret hacminde 30 milyar dolar hedefi