Maliye & Muhasebe

Maliye & Muhasebe Haberleri

Kartaloğlu: 2020 yılı için beklentilerimiz oldukça yüksek

Haber Merkezi 31.12.2019 11:53
Kartaloğlu: 2020 yılı için beklentilerimiz oldukça yüksek

 

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında, "2020 yılında, ekonomimizde yaşanan sıkıntı ve sorunların çözülmesi, milyonlarca insanımızın iş hayallerinin gerçekleşmesi en önemli beklentimizi oluşturuyor" dedi.

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı:

“2019 yılı, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler nedeniyle, sıkıntı ve sorunların devam ettiği bir yıl olarak anımsanacak. Ticaret savaşları dünya ekonomisine damga vururken, ülke ekonomisi sıkıntı ve sorunları gelecek yıla taşıdı.

2020 yılı için beklentilerimiz oldukça yüksek. Savaşların, çatışmaların son bulması, insanlığın ortak temennisi olmalıdır. Başta Suriye olmak üzere barışın ve huzurun hakim olmasını diliyor ve bekliyoruz.

2020 yılında, ekonomimizde yaşanan sıkıntı ve sorunların çözülmesi, milyonlarca insanımızın iş hayallerinin gerçekleşmesi en önemli beklentimizi oluşturuyor

Her yeni başlangıç yeni umutları da beraberinde getirir. Beklentilerimizi, umutlarımızı yeni yıla taşıyoruz. Ülkemizde ve dünyada, tüm insanlığın huzur, özgürlük, adalet ve barış içinde yaşayacağı bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

2020 yılının umutlarımızın, hayallerimizin gerçekleştiği, savaşların son bulduğu, dostluğun, kardeşliğin, özgürlüğün, adaletin ve barışın hüküm sürdüğü bir yıl olmasını dilerken, 2020 yılının umutlarımızın gerçekleştiği bir yıl olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.”

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa