Maliye & Muhasebe

Maliye & Muhasebe Haberleri

Kartaloğlu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutladı

(Hürses Haber Merkezi) [email protected] 10.12.2021 12:20
Kartaloğlu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutladı

 

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“İnsanın en yüce değer olarak görüldüğü anlayışla kaleme alınan İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, tüm insanların hiçbir ayrım gözetmeksizin yalnızca insan oluşlarından dolayı özgür, onurlu ve haklar bakımından eşit doğduğunu ilan eder. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, bugün hala temel hak ve özgürlükler konusundaki en önemli referans belgesi olma özelliğini korumaktadır.

Tüm insanların haklarını ve düşüncelerini özgürce savunabildikleri, eşitliğin ve adaletin sağlandığı, din, dil, ırk ayrımının yapılmadığı, insan onurunun ayaklar altına alınmadığı, zulmedilmediği, öldürülmediği, vatanlarını terk etmek zorunda olmadığı bir dünya hepimizin ortak arzusudur.

İnsan haklarının dünyada her geçen gün daha fazla saygı gösterileceğine olan inançla, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabul edilişinin 73. yıldönümünü kutluyorum.”

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Kültür & Sanat

Eşikte Üç Kadın raflardaki yerini aldı!

Gündem

Dünya Flamingo Günü kutlanıyor

Maliye & Muhasebe

TÜRMOB Başkanı Kartaloğlu: Taleplerimize acilen yanıt bekliyoruz