Maliye & Muhasebe

Maliye & Muhasebe Haberleri

BİK Mardin Şube?den SMMM Odası?na ziyaret

04.03.2018 16:22

Mütia AVUKA

Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi ve beraberindeki basın mensupları, Mardin-Şırnak SMMM Oda Başkanı Hamit Durgan’ı makamında ziyaret ederek, Muhasebeciler Haftasını kutladılar.

Günbegi, ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Her ne kadar kendimde bir bürokrat olsam da aynı zamanda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olmam dolayısıyla bu güzel ve anlamlı günde değerli basın mensubu dostlarımla birlikte oda başkanımız Hamit Durgan ve birbirinden kıymetli yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip, mesleki konularda sohbet etme imkanı bulduk.” dedi. Günbegi, SMMM’lerinde basın mensupları gibi zaman mefhumu gözetmeden çalıştıklarını, bu bağlamda onlarında kamu görevi ifa ettiklerini belirtti.

Mardin-Şırnak SMMM Oda Başkanı Hamit Durgan ise yaptığı konuşmada BİK Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi’nin aynı zamanda SMMM olduğunu belirterek, basın mensuplarıyla beraber gerçekleştirmiş oldukları bu nazik ziyaret için oda yönetim kurulu adına teşekkür ederek, basının kendileri için çok kıymetli olduğunu belirterek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Daha sonra Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi,  Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Hamit Durgan’a  Basın İlan Kurumu  prestij yayınlarından  olan çok değerli “Türk Basınında Cemil Meriç”  eserini hediye etti.

 

 

 

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı