Kültür & Sanat

Kültür & Sanat Haberleri

KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Temel Sanat Sergisi açıldı

Kültür-Sanat Servisi 13.01.2019 14:17
KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Temel Sanat Sergisi açıldı

 

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Antre Sanat Galerisi'nde Temel Sanat Eğitimi sergisi açıldı. Dekan Prof. Dr. Nigar Pösteki, Dekan Yardımcısı ve Temel Eğitim Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Zehra Canan Bayer, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi H. Arda Oskay’ın katılımlarıyla açılan sergide Öğr. Gör. Mustafa Murat Alpay, Öğr. Gör. Emel Erkan Güray ve Arş. Gör. Serpil Şahin tarafından çalıştırılan Resim, Heykel, Seramik, Sahne Sanatları ve Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin, dönem boyunca gerçekleştirmiş oldukları her bölümün kendi disiplini çerçevesinde değerlendirdiği monokrom renk uygulamaları ve temel kompozisyon teknikleri ile üretilmiş eserlere yer verildi.

Grafik Bölümü'nün karakalem doku çalışması kapsamında gerçekleştirdiği "Charlie Chaplin/Şarlo" temalı film afişi tasarımlarının oluşum sürecini Grafik Bölümü öğrencilerinden Oğuz Dal’ın canlandırdığı “Şarlo” karakteri anlattı.

Şubat ayına kadar Antre Sanat Galerisi’nde görülebilecek serginin "Charlie Chaplin/Şarlo" bölümü Bahar Döneminde İletişim Fakültesi'nde tekrar sergilenecek.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

Askerin karadaki ateş gücü yerli çözümle artacak

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü

Gündem

İstanbul'da kuvvetli yağış nedeniyle trafikte aksamalar yaşanıyor

Gündem

''Mısır ve Türkiye'nin işbirliği halklarımızın ve bölgemizin fevkalade yararınadır''