Kültür & Sanat

Kültür & Sanat Haberleri

Hasan Can Kaya yeni program müjdelerini TV Arel’de verdi

Haber Mekezi 21.01.2021 15:52
Hasan Can Kaya yeni program müjdelerini TV Arel’de verdi

“Konuşanlar” programını Exxen’e taşıyan Hasan Can Kaya, Youtube kanalında üç yeni projeye başlayacağı müjdesini TV Arel’de verdi.

 

Arel Medya Ödülleri 2020 3. ve son günüyle tamamlandı. “Yılın En İyi Youtube Yayıncısı” ödülünü “Konuşanlar” programıyla kazanan Hasan Can Kaya, ödül törenine TV Arel canlı yayınıyla katılarak açıklamalarda bulundu.

Binlerce öğrencinin oyuyla ödülü kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Hasan Can Kaya, üst üste müjdeler verdi. İlk kez TV Arel aracılığıyla projeleri açıklayan Hasan Can Kaya, “Daha önce açıklamamıştım. İlk kez buradan duyuruyorum. Youtube’ta Konuşanlar TV’de 3 farklı projemiz hayata geçecek. Bir çizgi film hazırlığındayız. Bunun yanı sıra bir dizi bir de mizah programı birkaç aya kadar izleyicilerle olacak” dedi.

Youtube’da “Konuşanlar” programıyla milyonlarca kez izlenen Hasan Can Kaya, Acun Medya’nın hayata geçirdiği Exxen platformuna transfer olmuştu. Exxen’e geçmesinin ardından Youtube kanalındaki eski bölümleri kaldıran Hasan Can Kaya izleyicilerinden tepki görse de TV Arel’de katıldığı programda verdiği müjdeler izleyicileri yeniden heyecanlandırdı.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Otomotiv

Opel, elektrikli Frontera'nın örtüsünü kaldırdı

Ekonomi

Mercedes'in elektrikli satışı 3 kat arttı

Otomotiv

Stellantis Pro One, Hysetco'ya hidrojenli Peugeot e-Expert teslimatına başladı

Spor

Fenerbahçe Avrupa'da yarı final için sahaya çıkıyor