Kültür & Sanat

Kültür & Sanat Haberleri

Big Burn İstanbul yaz ateşini 3. kez yakacak

Kültür Sanat Servisi 23.07.2019 21:53

Türkiye’nin en büyük elektronik müzik festivali Big Burn İstanbul, 26-27-28 Temmuz’da Şile’de gerçekleşiyor.

 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen,yazın en beklenen etkinliği Big Burn İstanbul, artık bir gelenek haline geldi. Her yıl bir öncekinden daha fazla festivalciyi kendine çeken Big Burn İstanbul iki yılda toplam 45 binden fazla müzikseveri ağırladı.

Yazın ardından tüm sezon boyunca konuşulmaya devam eden festival katılımcılara unutulmaz deneyimler yaşattı. 3 gün boyunca müzik ve eğlence sunan Big Burn İstanbul, uluslararası ve lokal olmak üzere 100 DJ ve prodüktörü, 5 sahnede ağırladı.

Her yıl daha fazla müzikseveri elektronik müzik ile buluşturmak için yola çıkan Big Burn İstanbul, bu yaz 26-27-28 Temmuz'dagerçekleşiyor.

Muhteşem bir 'lineup'ile gelen festivalin yeni evi Şile'de. Mavi ve yeşilin kucaklaştığı eşsiz doğa, geniş kamp alanı ve bungalov evlere sahip ŞileWoodyvilleTreehouses3 gün boyunca elektronik müzikseverlere ev sahipliği yapacak.

Sahnedeyeralacak DJ veprodüktörlerin ilk bölümünü Mayıst'a açıklayan Big Burn İstanbul'un Festival lineup'ına son eklediğiisimlerşöyle: Adiel, Antigone, Behrouz, Be Svendsen, Carlita, Francesca Lombardo, Ilario Alicante, Len Faki, Marco Resmann, Mind Against, Monoloc, Matthew Dekay, Oceanvs Orientalis, Ruede Hagelstein ve geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği efsane performansı dillerden düşmeyen yetenekli Peggy Gou!

Festivalin ilk açıklanan isimleri ise global elektronik müzik sahnesinin yıldızlarıydı: Clapton, Damian Lazarus, David Mayer, Dubfire, Guy Gerber, Joachim Pastor (live), N'TO (live), Nastia, Recondite (live), Stephan Bodzin, Woralks. Big Burn İstanbul'a geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede yurtdışından yoğun talep var.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Akbank 2023 sürdürülebilirlik faaliyetlerini açıkladı

Gündem

Verem, bağışıklığı zayıf kişilerde ciddi risklere yol açabilir

Gündem

SGK, emeklilere promosyon ödemesi için 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi

Ekonomi

İran ile ticaret hacminde 30 milyar dolar hedefi