Gündem

Gündem Haberleri

Siirt Basın Evi kapılarını gazetecilere açtı

28.06.2020 18:56
Siirt Basın Evi kapılarını gazetecilere açtı

Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından “BEDA” projesi kapsamında hazırlanan “Basın Evi” kapılarını gazetecilere açtı.

 

Mütia AVUKA - Mardin

Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak, gazetecilerin bir çatı altıda toplanmasını ve çalışmalarını yürütebilecekleri “Basın Evi”nin açılmasını destekleyen, Ankara Gazeteciler Cemiyetine ve Siirt Valiliğine teşekkür etti.

Demokrasi için Medya, Medya için Demokrasi AB Destekli proje ile gazeteciler cemiyetlerine “Basın Evi Destek Aracı” kapsamında sağlanan destek ile hayata geçirilen “Basın Evi” donanımı tamamlanarak hizmete açıldı. Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak “Toplantı ve eğitim salonu, dinlenme alanları ve gazetecilerin internet ortamında çalışabilecekleri alanlar oluşturuldu. Dışarıdan gelecek gazetecilere de kapımız açık olacak” dedi.

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik ve Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve Başkan Yardımcısı Hatice Türkan “Basın Evini” gezdi. GGF Başkanı Çelik, “Siirt’te gazetecilerin ihtiyaç duyduğu güzel bir çalışma ortamı doğdu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı