Gündem

Gündem Haberleri

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden İTO üyelerine kayıt indirimi

Erdinç TÜRKER 11.08.2018 16:10
İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden İTO üyelerine kayıt indirimi

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç imzalı oda üyelerine gönderilen mektupta, “İstanbul Ticaret Üniversitesine kayıt hakkı kazanmış olan oda üyelerinin çocuklarına, eşlerine ve kendilerine 2018-2019 kayıt döneminde %15; ayrıca ilk 5 tercihi arasında üniversitemizi yazan öğrenciler için ise %20 ilave destek vereceğiz.” İfadesi yer aldı.

 

 

İstanbul Ticaret Odası’nın önemli yatırımlarından birisi olan İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2018-2019 kayıt döneminde oda üyelerine destek amaçlı indirimler sağlıyor.

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç imzalı üyelere gönderilen mektupta, üniversite kayıt sürecinde olan İTO üyelerin, eşleri ve çocuklarının sağlanan destekten faydalanmaya davet edildi.

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç

Avdagiç’in davet mektubunda şu ifadeler yer aldı:

“İstanbul Ticaret Üniversitesi; İstanbul Ticaret Odamızın en önemli yatırımlarından birisidir. Üniversite olarak 17 yıllık tecrübemizle. 6 fakülte, 24 bölümle akademik değer üretiyor; ülkemizin nitelikli insan kaynaklarına katkı sunuyoruz.

Üniversitemizin; Türkiye ve dünyadaki üniversiteler arasında ilk sıralarda yer almasını sağlamak öncelikli hedeflerimizden birisidir.

Üyelerimizin, üniversitemizin sunduğu imkânlardan yararlanmasını stratejik bir öncelik olarak kabul ediyoruz.

İstanbul Ticaret Odası olarak; üniversitemize kayıt hakkı kazanmış olan odamız üyelerinin çocuklarına, eşlerine ve kendilerine 2018-2019 kayıt döneminde %15; ayrıca ilk 5 tercihi arasında üniversitemizi yazan öğrenciler için ise %20 ilave destek vereceğiz.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Ekonomi

Koç Holding'den "sahte sosyal medya hesaplarına" ilişkin açıklama

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız

Gündem

UND, tır sürücülerinin 'acil ve öncelikli' olarak Schengen vizesi alabilmesi için destek istedi