Gündem

Gündem Haberleri

Erdem: Kadir Gecesi’nde tüm insanlık için dua edelim

19.05.2020 11:08

 

Mütia AVUKA - Mardin

İş insanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, Ramazanın son günlerine yaklaşmamızın ve Kadir Gecesi olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

“İslâm âleminde önemli bir yeri olan Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, salgın hastalık nedeniyle büyük bir buhran yaşayan insanlığın duaya ihtiyacı olduğunu söyledi.


Erdem, mesajında şunları ifade etti:


Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayının sonlarına gelirken, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de bin aydan hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesine ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Cenab-ı Allah’ın, insanlığa kurtuluş çağrısı olarak Kur’an-ı Kerim’i indirmeye başladığı bu gece, insan hayatına anlam katan hikmetler barındırmaktadır.


Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bu gece, Rabbimizin bizlere sunduğu sayısız nimetlerin farkında olmamız, karşı karşıya kaldığımız bela ve musibetlerin ortadan kalkması için yakaracağımız ve hayırlı amellerle geçmiş günahlarımızın bağışlanmasını talep edeceğimiz müstesna bir zamandır.


Bu gece münasebetiyle, birbirimize ve tüm insanlığın karşı karşıya kaldığı hastalık, kaza, bela ve musibetleri kaldırması için Yüce Rabbimize dua edelim diyor, tüm İslâm âleminin ve kardeşlerimin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa