Gündem

Gündem Haberleri

Doğa’dan havaya 3500 kep

Asuman Yılmaz 15.05.2018 13:45
Doğa’dan havaya 3500 kep

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencileri, 2017-2018 liseye geçiş töreninde kep attı. 3500 öğrencinin kep attığı törende, öğrenciler sevinçli, aileler gururluydu. Lise eğitimine Doğa’da devam edecek tüm öğrenciler ayrılığın değil mutluluğun gününü yaşadı.

Doğa Koleji İstanbul kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 3500 öğrenci, Sinan Erdem Spor salonunda gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde aileleriyle ve öğretmenleriyle sevinci ve gururu yaşadı. Sevilen sanatçı Murat Boz’un sahnesiyle ise, geceye katılan herkesin coşkusu ikiye katlandı.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle

Lise eğitimlerine, kaliteli eğitim imkanı ile kendilerini buluşturan, 8 yıllık öğrenim döneminde önemli bir vizyon edindikleri Doğa Koleji’nde devam edecek öğrenciler, okullarından ve arkadaşlarından ayrılmayacak olmanın da mutluğunu yaşadılar.

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa'lı olmanın öğrencilere kattığı ve katacağı değere dikkat çekerek, öğrencilerden Doğa'da edindikleri disiplin ve sorumluluğu yaşam boyu taşımalarını istedi. Lüle, Eğitimin Türkiye’deki Lideri’nin öğrencilerinin sayesinde olduğunu vurgulayarak, “Lider olmak her daim  çok çalışmaktır” dedi. “Ortaokul yıllarınız birer anı olarak kalırken, Doğa Koleji’nde lise öğrenimizin de başarılı geçeceğinden eminim" diyerek veda etmediklerinin altını çizdi. Lüle, “Bu gurur tablosunu bize yaşatan hem siz öğrencilerimize, hem öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Lüle, eğitimin hayat boyu süreceğini belirterek öğrencilere, “Bundan sonrada başarılarınızın katlanarak devam edeceğinden eminim” dedi. Sinan Erdem Spor Salonunun  muhteşem atmosferinde gerçekleşen gecede öğrenciler, tek tek sahneye davet edildi. Velilerin duygulu anlar yaşadıkları öğrenci diploma töreninin ardından, 2018 Doğa Koleji Halk Oyunları ve Dans Yarışması'nda dereceye giren ekipler sahnede gösterilerini sergiledi.

Mezuniyet coşkusu Murat Boz ile renklendi

Liseye geçiş ve kep töreni, sevilen sanatçı Murat Boz ile daha da renklendi. Doğa Koleji öğrencileri keplerini attıktan sonra, Murat Boz’un  sahneye çıkışıyla gecenin coşkusunu yaşamaya devam etti. Murat Boz, öğrencilere lise eğitim-öğretim dönemlerinde başarılar dilerken, tribünde çocuklarının gururunu yaşayan aileleri de unutmayarak, vatan için hayırlı evlatlar yetiştiren velilere teşekkür etti. Boz, Doğa Koleji’ne ve öğretmenlerine ise geleceğin önemli isimlerini, kaliteli eğitim ile yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür etti. Öğrencilere, çalışmaktan ve öğrenmekten hiçbir zaman vazgeçmemeleri gerektiğini söyleyen Boz, “Hedeflerinize ulaşmaktan vazgeçmeyin” dedi.

Müziğin sevilen ismi Boz’a plaketini vermek üzere sahneye çıkan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, öğrencilerin ve velilerin coşkusunu paylaştığı için başarılı sanatçıya teşekkür etti. Murat Boz konser süresince en hareketli şarkılarını Doğa Ailesi için söyleyerek, Doğa Koleji öğrencileri ve yönetim kadrosu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!