Gündem

Gündem Haberleri

Uzman Diş Hekimi Cansu Kaya, meslektaşı Turgay Mustafa ile hayatını birleştirdi

Mütia AVUKA -Bursa 24.09.2018 22:40

İş adamı Hacı İsmail Kaya’nın kızı Uzman Diş Hekimi Cansu Kaya, Bursalı Tekstilci Hilmi Mustafa'nın oğlu oğlu Uzman Diş Hekimi Turgay Mustafa ile dünya evine girdi.

Bursa Sheraton Otelde dillere destan bir düğünle dünya evine giren genç çiftin nikah ve düğün törenlerine Başbakan eski Yardımcısı ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyesi Hakan Çavuşoğlu, Gümülcine eski milletvekili Hacı Osman Ahmet, Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı yardımcısı Kadir Karlı, Mardinli ve Bursalı çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.

Gelinin anne ve babası Songül-Hacı İsmail Kaya ile damadın anne ve babası Hatice-Hilmi Mustafa, tören süresince davetlilerle tek tek ilgilendi.

Gelinin anne ve babası Songül-İsmail Kaya, genç çiftle.
 

Başbakan eski yardımcısı Çavuşoğlu nikah şahitliği yaptı

Genç hekimlerin nikah şahitliğini bir grup siyasetçi ve işadamları yaptı. Başbakan Eski yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Mardinli İşadamı Bedirhan Çetin, İsmail Çelebi, Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe genç çiftin nikah şahitliği yaptı. Nikah cüzdanını çifte veren Çavuşoğlu, iki ailenin mutluluğuna tanık olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve genç çifte mutluluk dileklerinde bulundu.

Gelinin amcası (sağ başta) MARDİNDER Başkanı Nedim Kaya ailesiyle birlikte.
 

Bursa ve Mardin oyun havaları 

Düğünde Bursa ve Mardin’in yöresel oyun havaları çalındı. Mardin’den özel olarak getirilen mahalli sanatçı Semir Ortaç ve arkadaşları icra ettikleri Mardin oyun havalarıyla davetlileri coşturdu.

Gelin’in babası Hacı İsmail Kaya, Tekstilci Mustafa ailesi ile akraba olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Öncelikle çocuklarımızın mutluluğu bizim için önemlidir. Mustafa ailesi Bursa’da sevilen ve ahlaki değerlere önem veren bir aile. Diş Uzmanı Doktor çocuklarımızın düğününe katılan, çiçek gönderen ve arayıp tebrik eden, dost, arkadaş ve akrabalara teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı