0

Bu gün sen bir garipsin.

Başını kaldır yüzüme bak. Senin yanında olsun yalnızlığım büyümesin. Senin yanında olsun unutayım acılarımı. Eski neşen yok bugün senin de. Hemen gülmüyorsun eskisi gibi. Şaşırmıyorsun ölümlere bile. Bir çocuğun doğması heyecan vermiyor sana bu gün. Sanki acılara alışmış gibisin. Ceplerin hüzün yüklü bugün… Gözlerin uzaklara dalıyor. Durgunsun bugün, konuşmuyor, susuyorsun. Sanki sevdiğini kara trenler alıp götürmüş gibi uzayıp giden yollara bakıyorsun. El sallayan elin hava da asılı kalmış gibi. Bugün sen biraz garipsin.

Başını kaldır, yüzüme bak. Dünya senin gözlerinde güzel biliyor musun? Sevinçler senin bakışlarında gizli. Bir gülse gözlerin, dağılacak hüznün. Bir gülse gözlerin... Bir gülümseme görsem gözlerinde, ben de güleceğim.

Bir gün sen de ölürsün demiştin. Bir gün sen de ölürsün. Bir akşam yalnız kaldığında ölürsün. Bir bayram sabahı dostların aramadığında ölürsün. Uzun zaman kapın çalınmaz olduğunda, mektupların gelmez olduğunda, bir günde sen de ölürsün. Özel günlerinde bir demet çiçek çok görüldüğünde bir gün sen de ölürsün. Can dostlarının yalanlarında ölürsün. Arkandan vurulduğunda ölürsün. Kimsesiz kaldığında ölürsün. Bir gün sen de ölürsün.

Her gün kaybolan bir şeyler var.

Gün batımlarında maziye gömdüğümüz umutlarımız var.

Bir çocuk gibi özenle büyüttüğümüz düşlerimiz var.

Boynu bükük kalan özlemlerimiz var.

Bir kağıt parçası gibi buruşturup çöpe attığımız, yaşanıp biten anlarımız var.

Ellerimizde tutunamayıp yerlerde sürünen anılarımız var.

Her gün yitip kaybolan bir şeyler var. Bir zamanlar her şeyimiz olan, şimdi sıradan olan dostlarımız var.

Gecenin ortasında avunduğumuz hayallerimiz var yarın sabahı aydınlatan

Acılarımız var birde unutamadığımız.

Senin de acıların var.

Bir gün dönerim diye çıkılan yolculuklardan

Geri dönmemek var

Gözlerine bakarak 'unutmam' dediğini

Unutmak var

Unutulmak var

Bir gecenin ortasında

Zamansız çalan telefon sesinde irkilip

Kaybettiğimizi bir yakınımızı

Geleceğe saklanan düşlerin içinde

Kahrolmak var

Pişman olmak var

Zamansız solmak var bebeklerin ölümünde

Yalnızlığa düşmek var

Yalnızlığa düşmek var

Gecenin karanlığında

Gözlerinin ışıltısını anımsamak var sabaha karşın

Anılarla yaşamak var. Anılara sığınmak var.

Anılara tutunmak var.

Anılarda, gecenin kayan yıldızına tutunmak var.

Bir gün ölürsün demiştin.

Şimdi yüzüme bak ölmek istemiyorum.

Anılarla avunmak değil, güzel anılar bırakmak istiyorum bu gece.

Bu gece seninle olmak istiyorum.

Bu gece yıldızları istiyorum.

Bu gece seni istiyorum....