Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

MBB Gençlik Radyoda yayını minik Nehir yaptı

Mütia AVUKA 24.04.2018 01:20

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Radyosunda Burak Erdem’le Gençlikte Sabah programını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 6. sınıf öğrencisi Nehir Savuncu sundu.

İnternet üzerinden yayın yapan ve www.mbbgenclik.comadresinden dinlenilebilen Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Radyosunda hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 09:23 – 11:30 saatleri arasında mardinimiz.com Genel Yayın Yönetmeni Arkeolog/Tarihçi Burak Erdem’in sunduğu ‘Gençlikte Sabah’ programını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Final Okulları 6. sınıf öğrencisi Nehir Savuncu sundu.

Mardin ile ilgili yazdığı öykünün 43 şehirden birinci seçilen öykülerin toplandığı kitapta yayınlanan 6. sınıf öğrencisi Nehir Savuncu, Mardin’i çok sevdiğini ve doktor olup memleketine doktor olarak hizmet etmek istediği söyledi.

Mardin’e böyle bir Gençlik Merkezi’ni kazandırdığı için Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’a ve yayıncı koltuğunu kendisine verdiği için Burak Erdem’e teşekkür eden Nehir, “Radyoculuk gerçekten çok keyifliymiş. Bana bu deneyimi yaşatan Burak ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Gençlik Merkezi inanılmaz güzellikte olmuş. Ben de artık buraya sık sık geleceğim. Tekrar çok teşekkür ederim” dedi.

Kendisini Mardin sevdalısı olarak tanımlayan Nehir Savuncu’ya yayın esnasında çok sayıda mesaj yazıldı ve Mardin’e olan sevdasının hiç bitmemesi temennilerinde bulunuldu.

Nehir Savuncu’nun kaleme aldığı Mardin öyküsünü seslendiren radyocu Arkeolog/Tarihçi Burak Erdem, “Ben kendimi Mardin sevdalısı olarak tanımlıyordum ama görüyorum ki Nehir ve bizden sonra gelen jenerasyon Mardin’e bizden daha fazla sevdalı. Nehir’in kalemi gerçekten çok güçlü, yazdığı öyküyü çok beğendim ve keyifle seslendirdim. 23 Nisan özel yayınında mikrofon başına geçerek yayını yapan Nehir’e özgüveninden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa