Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

İBB Çocuk Meclisi, Orman Haftası'nda ağaç dikimi gerçekleştirdi

Haber Merkezi 02.04.2018 00:34
İBB Çocuk Meclisi, Orman Haftası'nda ağaç dikimi gerçekleştirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, Orman Haftası’nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirerek 40 meyve ağacı fidanı dikti. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, Orman Haftası Etkinliği kapsamında anlamlı bir program düzenledi. İBB Çocuk Meclisi üyeleri, çocuklara ağaç, doğa ve toprak sevgisini aşılamak için ağaç dikim etkinliği gerçekleştirdi.

İBB Marmaracık Gençlik Kampı'nda düzenlenen etkinliğe katılan Çocuk Meclisi’nin 40 üyesi meyve ağacı fidanı dikimi yaptı. Çocuklar doğa ve toprak ile iç içe kendi elleri ile elma, portakal, limon gibi farklı türde ağacı toprakla buluşturdular.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, İstanbul’da yaşayan 8-15 yaş arasındaki çocukların, yaşadığı şehre ilgisini, duyarlılığını artırmayı, öz güvenini geliştirmeyi, temsil bilincini geliştirmeyi, çocukların şehir ile ilgili problem ve taleplerini ifade etmeleri ve çözüm üretiminde yardımcı olmaları amaçlanıyor. Bu kapsamda çocukların eğitim, kültür, sanat ve spor etkinliklerinde bulunmaları amaç ediniliyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Türkiye'nin savunma sanayisi ihracatındaki artış sürecek