Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Avcılar’da anneler bir araya geldi

Duygu KARA 14.05.2018 23:41

Anneler Günü dolayısıyla Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, birçok etkinlikte yer almasının yanı sıra mahalle mahalle gezerek sürprizler yaparak Anneler ile bir araya geldi.

Toplumun moraline verdiği değerle faaliyetlerinde sosyal ve kültürel etkinliklere de önem veren Avcılar Belediyesi özel günlerde güzel kutlamalar yapmaya devam ediyor. Anneler Günü dolayısıyla Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli birçok etkinlikte yer almasının yanı sıra mahalle mahalle gezerek sürprizler yaparak Anneler ile bir araya geldi. Başkan Toprak, esnaf, vatandaş, genç ve yaşlı ayırt etmeden tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlayarak onlara hediye verdi. Avcılar, Kadınlar için farklı bir yeri ve önemi olmakla dikkat çekiyor. İstanbul'un tek kadın Belediye Başkanı olan Dr. Handan Toprak Benli, bu özelliği öne çıkaran en önemli unsur olarak ortaya çıkıyor. Aynı zamanda Hekimlik yönüyle de dikkat çeken Başkan Toprak Marmara Bölgesinin genelinde en büyük Kadın Temsilcisi olarak görülüyor. Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili birçok etkinliğe katılıp Avcılar'ın tüm Mahallelerinde Annelere güne özel yastık hediye ederek, sohbet etti.

“Sabrıyla, şefkatiyle kendilerini evlatlarına adayan annelerimizin değeri paha biçilemez” diyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Başta evladını yitirmiş anneler olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı. Başkan Toprak; “Kadınlarımıza yönelik toplumsal cinsiyet eşitsizliğini ve kadına şiddeti önlemek için; onları sosyal ve ekonomik hayata katmak İçin ‘Kadın Dostu Belediyecilik’ anlayışıyla kadınlarımızı cinsiyet eşitliği temellerinde özgürleştiren, ekonomik ve sosyal hayata katan projelerimiz var. Yaşamımızın her anında emekleri bulunan ve hakları hiçbir zaman ödenemeyecek annelerimizin bir tek bugün değil her gün kıymetini bilmeliyiz. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, her zaman yanlarında olmak, onlara sevgimizle hoş tutarak, yalnız bırakmayarak sevgi ve saygımızı göstermek hepimize düşen en büyük sorumluluk olmalıdır. Hem bugünün anneleri hem de gelecekteki annelerin günlerini kutladık. Her şeyin en iyisine layık olan annelerimize sevgi ve saygılarımı iletiyor; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yaşam temenni ediyorum. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” diye konuştu.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Kültür & Sanat

Cumhuriyetin 100. Yılında Değerli Eserler Antolojisi okurlarını bekliyor

Gündem

Filistin destekçileri, San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü'nü Gazze için kapattı

Otomotiv

İsviçre'nin Blick gazetesinden Togg'a, "Türk Teslası" övgüsü

Ekonomi

IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları başladı