Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Yeni Dacia Duster Roadshow Türkiye'yi dolaşıyor

Yavuz ERTÜRK 23.04.2018 18:35

Antalya, Gaziantep, Adana, Kayseri, Ankara, Trabzon, İzmir, Eskişehir, Bursa, Tekirdağ ve Kocaeli'de otomobilseverlerle buluşan Yeni Duster roadshow organizasyonu 13 Mayıs'ta İstanbul'da bitecek.

Yeni Dacia Duster, toplam 12 şehri kapsayan roadshow organizasyonunda, ''Hakkını Ver'' sloganı ile otomobilseverlerle buluşuyor. Katılımcılar, test sürüşünün yanı sıra sanal gerçeklik dünyasını yeni Duster ile deneyimleme fırsatı yakalıyor.  Özel olarak hazırlanan off-road parkurunda profesyonel eğitmenler eşliğinde katılımcılar, alana yerleştirilen orman, çöl, buzul konseptinde üç farklı ortamda sanal gerçeklik gözlükleri ile Duster deneme fırsatı buluyor. Microsoft'un piyasaya yeni sürdüğü Hololens gözlüğü ile gerçekleştirilen Duster Sürüş Asistanı parkuru ise sürüş deneyimini bambaşka bir noktaya taşıyor.

Antalya, Gaziantep, Adana, Kayseri, Ankara, Trabzon, İzmir, Eskişehir, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli illerinde otomobilseverlerle buluşan yeni Duster roadshowu 13 Mayıs'ta İstanbul'da sona erecek.

Türkiye'de 73 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan, Comfort ve Prestige olmak üzere iki donanım seviyesi ile pazarda yerini alan Duster, Türkiye'de iki benzinli, iki dizel olmak üzere dört motor seçeneği ile satılıyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa