Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Volkswagen Transporter şimdi 8+1 versiyonuyla sunuluyor

Yavuz ERTÜRK 18.06.2018 09:30
Volkswagen Transporter şimdi 8+1 versiyonuyla sunuluyor

Volkswagen Ticari Araç, efsanevi modeli Transporter’ın 8+1 koltuklu versiyonunu satışa sunuyor. Yeni Transporter 8+1, 164 bin 950 TL fiyatıyla kalabalık ailelerin ve yolcu taşımacılığının ihtiyaçlarına en konforlu ve ekonomik çözümü sunuyor.

VW Transporter'ın 8+1 kişilik versiyonunu satışa sunuyor. Uygun fiyatı ve ekonomik kullanımıyla Yeni Transporter 8+1, özellikle kalabalık yolculuklar için ideal. İlk olarak bundan tam 68 yıl önce üretilen VW Transporter, o günden bu yana sınıfında fark yaratmak için çalışıyor. Tasarım ve donanım özelliklerinin yanı sıra, 2.0 TDI 150 Hp gücündeki motor ve otomatik vites seçeneğiyle satın alınabilen Yeni Transporter 8+1, 164 bin 950 TL fiyatıyla kalabalık ailelerin ve yolcu taşımacılığının ihtiyaçlarına en konforlu ve ekonomik çözümü sunuyor.

Yeni Transporter 8+1, 2.0 lt 150 Hp motorla alınabiliyor. Çift kavramalı otomatik şanzıman (DSG) ile sunulan modelde ayrıca viraj dengeleme sistemi (ESP), anti patinaj sistemi (ASR), hill holder (yokuş kalkış desteği), yağmurda fren desteği, yüke duyarlı devrilme koruması (ARP), elektronik diferansiyel kilidi (EDL), dört tekerlekte bağımsız süspansiyon, hız sabitleyici, radyo kumandalı deri direksiyon gibi birçok donanım da standart olarak bulunuyor.

2014 yılında kabul edilen ilgili kanunla, en fazla 9 koltuğa sahip olabilen ve insan taşımak amacıyla imal edilen motorlu taşıtların otomobil sınıfına dahil olmasıyla birlikte otomobil statüsünde tescil edilen Transporter 8+1, böylece düşük MTV ile Transporter sahibi olmak isteyenler için daha cazip bir hale geliyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa