Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Tofaş, tedarikçilerini ödüllendirdi

İstanbul (AA) - Musab Turan Fotoğraf: İclal Közen 06.04.2018 23:17
Tofaş, tedarikçilerini ödüllendirdi

Tofaş'ın her yıl düzenlediği "Tedarikçi Toplantısı ve Ödül Töreni" Bursa'da gerçekleştirildi. Ödül töreninde 2017 yılındaki başarılı çalışmalarıyla öne çıkan 15 tedarikçi firma, 8 ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Tofaş'ın her yıl düzenlediği "Tedarikçi Toplantısı ve Ödül Töreni"nde başarılı çalışmalarıyla öne çıkan firmalar farklı kategorilerde ödüle layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Tofaş'ın her yıl düzenlediği "Tedarikçi Toplantısı ve Ödül Töreni" Bursa’da gerçekleştirildi.

Törene Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) EMEA Bölgesi Satınalma Başkanı Monica Genovese, Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Cengiz Eroldu, Tofaş Satınalma Direktörü Yüksel Öztürk, Tofaş yöneticileri ve tedarikçileri katıldı.

"İş birliği ve yenileşimle mükemmele doğru" temasıyla düzenlenen toplantıda, 2017 yılı değerlendirilirken, 2018'e ilişkin hedefler paylaşıldı.

Tofaş ve FCA üst yönetimi tarafından yapılan sunumlarda, otomotiv ana sanayi ve tedarikçilerden beklentilerin her alanda arttığı belirtilerek, sürdürülebilir başarı için strateji ve önerilere yer verildi. Tüm dünyada değişen teknoloji ile değişimin en fazla hissedildiği sektörlerin başında otomotiv endüstrisinin geldiği, küresel rekabetçilikte güç kazanmak için değişimi öngörüp hızla yanıt verilmesi gerektiği vurgulandı.

Toplantının sonunda düzenlenen ödül töreninde ise 2017 yılındaki başarılı çalışmalarıyla öne çıkan 15 tedarikçi firma, 8 ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

"Dünya Klasında Üretim (WCM)" kategorisinde Martur, "Kalite Performans" kategorisinde Elatek Kauçuk, Şahinkul Makina, Farplas Otomotiv ve Çelikform Gestamp, "Tedarikçi Teknik Öneri Performans" kategorisinde A Plas ile Aptiv, "İşbirliği Geliştirme" kategorisinde Orau Orhan Otomotiv, Fompak, Yepsan ve Pimsa Adler, "İnovasyon" kategorisinde Arıkan Otomotiv, "Endüstriyel Satın Alma Lojistik" kategorisinde Rodaport Liman İşletmeleri, "Endüstriyel Satın Alma Performans" kategorisinde Deva Turizm ve "Yedek Parça Performans" kategorisinde İtameks ödül aldı.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa