Kültür & Sanat

Kültür & Sanat Haberleri

Big Burn heyecanı başlıyor

Haber Merkezi 18.07.2018 13:47
Big Burn heyecanı başlıyor

Burn Enerji İçeceği tarafından düzenlenen ve 5 sahnede 86 DJ ile kesintisiz müzik deneyimi sunan Big Burn İstanbul festivali şimdiden tükenen kamplı bilet kategorisi ile bu yaza da damgasını vurmaya hazırlanıyor.

 

Yazın en çok beklenilen elektronik müzik festival Big Burn İstanbul bu sene 5 sahnesinde yine dünya elektronik müziğinin yıldızlarını ağırlıyor. Festivalin headlinerları Adam Beyer, Claptone, Dubfire, Seth Troxler, AME ve Tale Of Us gibi dev isimler olurken sosyal medya sayfaları daha şimdiden katılımcıların heyecanlarını bildiren yorumlar ile dolmuş durumda.

Festival katılımcılarını 3 gün boyunca aralıksız dans ettirecek diğer isimler ve günlük lineup açıklandı, katılımcılara ise hangi sahnede kimi dinleyeceklerini seçmek gibi zor bir karar vermek kaldı. Festival alanında daha pek çok sürpriz performansın da yer alacağı Big Burn İstanbul bir kez daha elektronik müzik tutkunlarını buluşturacak.

Bu yıl yurtdışından da yoğun bir katılımın beklendiği Big Burn İstanbul ile ilgili daha fazla bilgi için bigburn.istanbuladresini, Türkiye’de ve dünyada elektronik müziğe yön veren Burn Enerji İçeceğinin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.Web:http://www.bigburn.istanbul, Instagram: https://www.instagram.com/burn_tr/, Instagram: https://www.instagram.com/bigburn.istanbul/, Twitter: https://twitter.com/bigburnistanbul

Facebook: https://www.facebook.com/BurnEergy.tr/, Burn Enerji İçeceği’nden müzikseverlere indirim fırsatı!

Burn Enerji İçeceği, Big Burn İstanbul biletlerini indirimli almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Burn kutularında yer alan siyah açma halkalarındaki şifreyibigburn.istanbul/avantajlibiletadresinden Biletix indirim koduna çevirenler 1 kapaktan 10 TL, 4 kapaktan 50 TL indirim kazanıyor.

 

 

 

 

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı