Gündem

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma sanayisinde ihracatı artıran bir Türkiye var

Bakü (AA) 10.07.2018 17:17
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma sanayisinde ihracatı artıran bir Türkiye var

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Savunma sanayisinde ihracatı artıran bir Türkiye var. Bunu kardeş ülkelerle çok daha farklı bir şekilde paylaşalım istiyoruz." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin tek millet, iki devlet anlayışında pekiştiğini belirterek, "Oraya bağlı olarak bugüne kadar bu işi getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz." dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Savunma sanayisinde ihracatı artıran bir Türkiye var. Bunu kardeş ülkelerle çok daha farklı bir şekilde paylaşalım istiyoruz." 

FETÖ ile mücadele

FETÖ ile mücadele konusuna da değinen Erdoğan, şunları kaydetti:

Gerek İlham kardeşimizin buradaki hassasiyeti gerekse bizde bulunup da Azerbaycan aleyhine faaliyette bulunanlara yönelik karşılıklı koordinasyonumuz birçok şeyin hallini arka arkaya getirdi. Maarif Vakfımız ile inşallah Azerbaycan Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yapacakları çalışmayla buradaki sıkıntıyı, açığı da süratle giderme fırsatını bulacağız."

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı