Ekonomi & Finans

Ekonomi & Finans Haberleri

İşadamı Çetin Tüfekçioğlu, yeni ofisinde

Mütia AVUKA 22.04.2018 20:29

Profesyonel iş hayatına İstanbul Kozyatağı’nda yeni taşındığı ofisinde devam eden Tüfekçioğlu İnşaat’ın sahibi Çetin Tüfekçioğlu, Mardin'de hazırlıkları süren ortaokul ve liseden oluşacak kompleksin inşaatıyla eğitim alanına gireceklerini belirtti.

Mardin’in en büyük iş adamlarından olan ve yaptıkları işlerle örnek gösterilen Tüfekçioğlu Ailesinin ikinci kuşağı, iş hayatları nedeniyle göç ettikleri İstanbul’da, Mardin’de bıraktıkları kariyer, saygınlık ve güveni metropol olan İstanbul’da da devam ettiriyor.

Mardin’de iken şehre gelen ünlü siyasetçiler ve iş adamlarının ilk uğradıkları aileler arasında Tüfekçioğlu ailesi, ilk sıra yer alıyordu. Şehrin siyasi bilgilerini ve alış veriş analizlerini yapan Tüfekçioğlu Ailesinin evlatlarından iş adamı Tüfekçioğlu İnşaat’ın sahibi Çetin Tüfekçioğlu, ”Ailemin bize bıraktığı kariyeri, biz Tüfekçioğlu evlatları olarak sürdürmek bizim boynumuzun borcudur.” diyor.

Profesyonel iş hayatını, İstanbul Kozyatağı’nda yeni taşındığı ofisinde devam ettiren Çetin Tüfekçioğlu, Türkiye’nin prestijli projelerinden, “Sabiha Gökçen Hava Alanı, U.N.D .Roro Tersanesi, Pendik Kurtköy bağlantı otoyolu, Formula 1 pisti bağlantı yolu, HES projeleri ve NATO akaryakıt boru hatları, pompa istasyonları, uçak sığınakları gibi işleri başarı ile bitirdi. Kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri ile iş hayatını sürdüren Tüfekçioğlu İnşaat’ın sahibi Çetin Tüfekçioğlu, sektörü dışında eğitim sektörüne de el atarak, doğup büyüdüğü ve canı kadar sevdiği memleketi Mardin’de bir eğitim projesine hazırlanıyor.

Bu projede orta okul ve liseden oluşacak kompleksin resmi işlemleri devam etmekte olan kısa bir süre içerisinde inşaat aşamasına geçileceğine belirten Çetin Tüfekçioğlu, Mardin’e hizmet etmenin bir borç olduğunu belirtti. Yeni açtığı ofisinde ziyarete gelen dostlarını ağırlayan Çetin Tüfekçioğlu, yeni girişimi eğitimcilik hakkında bilgiyi ünlü ressam İsmet Yedikardeş ve arkadaşları ile paylaştı.

Ofisin açılışında İstanbul’da bulunan Mardinli STK, vakıf başkanları, iş adamları ve birçok bürokrat katıldı.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Kültür & Sanat

Eşikte Üç Kadın raflardaki yerini aldı!

Gündem

Dünya Flamingo Günü kutlanıyor

Maliye & Muhasebe

TÜRMOB Başkanı Kartaloğlu: Taleplerimize acilen yanıt bekliyoruz