Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Simurg Genç Forum'un konuğu Kaymakam Abdullah Dölek oldu

12.01.2018 00:00
Simurg Genç Forum'un konuğu Kaymakam Abdullah Dölek oldu

İstanbul (İHA) - "Simurg Genç Forum"ikinci oturumuna Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek konuk oldu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın ödüllü projesi Simurg 5-25 Yaş Arası Yaygın Eğitim Programı kapsamında oluşturulan "Simurg Genç Forum" ikinci oturumu Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek'in katılımıyla gerçekleşti.

Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen oturumda konuşan Kaymakam Abdullah Dölek, gençlerle deneyim paylaşımında bulundu.

Mesleki, siyasi ve günlük yaşamında edindiği önemli tecrübeleri gençlere aktaran Kaymakam Abdullah Dölek, verdiği örneklerle gençlerin hayatları boyunca verecekleri kararlarda, yapacakları seçimlerde onlara katkı sağlayacak, yol gösterecek aydınlatıcı bilgiler verdi.

Gençlere yapacakları işi kendileri için yapmaları gerektiğinin, önce kendileri için hayata tutunmaları, daha sonra çevrelerine fayda sağlayacaklarının altını çizdi.
Soru cevap kısmında ise gençler Kaymakam Abdullah Dölek'e; kariyer hedeflerinden, eğitimden, kültürden, gençler için gerçekleştirilen yatırımlardan sporla ilgili çalışmalara kadar birçok konuda sorular yöneltti.

"Eyüpsultan’ın şanslı gençlerisiniz"

Abdullah Dölek Simurg hakkında ne düşündüğü sorusuna, “Hayatınızda boşluk olmasın. Buralardan yararlanın. Siz bu salonda olmakla Eyüpsultan'ın şanslı gençlerisiniz” cevabını verdi.

Abdullah Dölek ayırca gençlere, hangi mesleği yaparlarsa yapsınlar sanatsal ve sportif faaliyetlerden geri kalmamalarını tavsiye etti.

Forumun amacı
Öğrencilerin kişisel ve toplumsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla forum her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek. Her forumda ayrı bir konu belirlenerek o konu ile ilgili farkı bir konuk öğrencilerle buluşturulacak.

Gençleri toplum yapılanmasında söz sahibi olan bireylerle bir araya getirerek kendilerine rol model alabilecekleri bireylerle birebir iletişim kurmalarına yardımcı olmak ve bu sayede öz gelişimlerine katkıda bulunmak da forumun amaçları arasında bulunuyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Akbank 2023 sürdürülebilirlik faaliyetlerini açıkladı

Gündem

Verem, bağışıklığı zayıf kişilerde ciddi risklere yol açabilir

Gündem

SGK, emeklilere promosyon ödemesi için 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi

Ekonomi

İran ile ticaret hacminde 30 milyar dolar hedefi