Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

İslambey'e 7 katlı gençlik merkezi müjdesi

13.02.2018 00:00
 İslambey'e 7 katlı gençlik merkezi müjdesi

İstanbul (İHA) - Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,İslambey Mahallesi'nde 7 katlı bir gençlik merkezinin yapılacağı müjdesini verdi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandığı bir programda, İslambey'de projesi tamamlanan ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanması planlanan gençlik merkezinin müjdesini verdi.

7 katlı ve yüzme havuzlu gençlik merkezi

"Daha öncesinde de söylemiştim. İslambey muhtarlığımızın olduğu yere yeni gençlik merkezimizi açacağız" diyen Başkan Remzi Aydın, "Faaliyette olan Eyüpsultan Gençlik Merkezini de buraya taşımayı düşünüyoruz. Dolayısıyla İslambey, Eyüpsultan Merkez mahallelerimize hizmet verecek; 7 katlı ve altında yüzme havuzunun olacağı çok kapsamlı bir gençlik merkezimizin projesi bitti" dedi.

Projeyi bu dönem başlatıp bitirmeyi düşündüklerini söyleyen Başkan Remzi Aydın, "Çırçır mahallemizde bilgi evi için yer arayışımız devam ediyor, yer bulamadığımız için yapamadık. Ancak Asımın Nesli İlkokulu'nun arka tarafı için İstanbul Büyükşehir Belediyesinden bilgi evi için yer istedik" diye konuştu.

Eyüpsultan Belediyesinin, Eyüpsultan Merkez, Yeşilpınar ve Güzeltepe'de olmak üzere toplamda 3 adet gençlik merkezi bulunuyor.

Eyüpsultan'da bilgi evi bulunan mahalleler ise şöyle:

Alibeyköy, Akşemsettin, Düğmeciler, Güzeltepe, Karadolap, Kemerburgaz, Nişanca, Pirinççi, Silahtarağa ve Yeşilpınar.

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!

Gündem

Ramazan Bayramı tatilinde tren kapasiteleri artırılacak, emeklilere indirim uygulanacak