Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Yenilenen Subaru BRZ Türkiye'de

02.01.2017 00:00
Yenilenen Subaru BRZ Türkiye'de

Emre ERTÜRK

Subaru'nun 2+2 kişilik coupe modeli Subaru BRZ, 171 bin 337 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satılmaya başlandı. Kapsamlı bir makyaj geçirerek yeni ön LED farlara, LED stop lamba grubuna, yeni tamponlara, yeni bir egzoz sistemine, Track moduna da sahip altyapısı geliştirilmiş süspansiyonlara ve fren sistemine sahip olan yeni Subaru BRZ, kalitesi artırılan kokpitinde 6.2 inçlik Starlink ekranı da müşterilerinin kullanımına sunuyor.

Dış tasarımında yenilik olarak ön ve arka tamponlar, yükseltilmiş arka spoiler, alaşım jantlar, ön LED farlar ve arka LED stop lamba grubunun bulunduğu Subaru BRZ'nin iç mekan ve kokpit malzeme kalitesi de artırıldı.

Direksiyon simidi ve gösterge tablosunun yeni tasarımıyla dikkat çektiği sportif model, 6.2 inçlik starlink ekrana sahip. Saatte 226 kilometre hıza ulaşabilen yeni Subaru BRZ'nin kilometrede ortalama yakıt tüketimi ise 7,8 litre.

6 ileri manuel ya da 6 kademeli otomatik şanzıman opsiyonlarıyla üretilen Subaru BRZ'nin Premium donanımına sahip manuel şanzımanlı versiyonu 171 bin 377 TL, otomatik şanzımanlı versiyonu ise 178 bin 745 TL'lik fiyatla satışa sunuldu.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa