Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Yenilenen Captur Türkiye'de

05.06.2017 00:00
Yenilenen Captur Türkiye'de

Haber Merkezi - Avrupa'nın en çok satan şehirli crossover modeli Renault Captur, daha çarpıcı bir stil ve yeni teknolojilerle yeniden tasarlanarak yarından itibaren Türkiye'de satışa sunuluyor.

Renault'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin yenilenen şehirli crossover modeli Captur, Türkiye'de 81 bin 450 liradan başlayan fiyatlarla satışta olacak.

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, "B segmenti Türkiye'de binek otomobil pazarından yüzde 30 pay alıyor. B SUV, segmentten yüzde 9 pay alıyor. B SUV tek başına ise binek otomobil pazarında yüzde 3 paya sahip. Captur segmentinin başarlı modelleri arasında yer alıyor. 2016 yılını 3 bin 783 satış adedi ile kendi segmentinde 2'inci sırada tamamladı.

Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile Captur Türkiye pazarında başarısını sürdürecektir. Kadjar, Koleos ve Captur ile 2017 yılında Renault, SUV serisini tamamlamış oluyor." ifadelerini kullandı.

Daha cesur ve iddialı görünüm

Yenilenen Captur, modelin başarısında rol oynayan çarpıcı iki tonlu cazip renk seçenekleri ile kişiselleştirilebiliyor. Ayrıca tavan için yeni bir Platin Gri seçeneği sunuyor. 30'u aşkın renk kombinasyonu, müşterilerin yeni Captur araçlarının görünümünü kişisel zevklerine göre uyarlamasına olanak tanıyor. Renault'nun, Full-LED 'Pure Vision' ön farları makyajlı Captur'de de göze çarpıyor. Bu teknoloji, tasarımın yanısıra güvenliği de arttırıyor. Captur'un tamponunun alt kısmında yeni marka kimliğini oluşturan C şekilli LED gündüz farları yer alıyor.

Zengin motor seçenekleri

Zengin motor yelpazesi sayesinde yenilenen Captur, müşterilerine ihtiyaçlarına en uygun motor kombinasyonunu seçme olanağı sunuyor. Captur'da 90 Hp otomatik-EDC ve Manuel vitesli iki farklı dizel motor bulunuyor. Hem Stop & Start teknolojisi hem de fren ve yavaşlamada enerjiyi geri kazanan bir sistemle donatılan bu motor, 4000 d/d'de 90 Hp ve 1750 d/d'de 220 Nm tork sunuyor. Benzinde de yine otomatik ve manuel vites seçenekli iki motor bulunuyor. Doğrudan enjeksiyon, turboşarj ve Stop & Start teknolojisiyle donatılan bu motor seçeneği, 2000 d/d'de 190 Nm tork sunuyor. Captur, Türkiye'de Touch, Icon ve Outdoor olmak üzere üç farklı donanım seviyesi ile satışa sunuluyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa