Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Yazar Bulut: ""Namaz cennete götüren en kestirme yoldur""

29.05.2017 00:00
Yazar Bulut:

Haber Merkezi - Bir ay boyunca Hasbahçe’de birbirinden farklı isimleri ağırlayacak olan Kağıthane Belediyesi’nin bu yılki ilk söyleşi konuğu Ahmet Bulut oldu. 'Ramazan ve Namaz' adlı bir söyleşi gerçekleştiren Bulut, ramazan ayında yapılan ibadetlerin önemine dikkat çekti.

Namaz kılmanın bir müslüman için sadece ramazan ayında yapılması gereken bir ibadet olmadığını belirten Ahmet Bulut; "Söyleşimizin konusu ramazan ve namaz ancak buradan böyle bir yanlış anlaşılma doğmasını istemem. Namaz; müslümanın 365 gün boyunca yapması gereken bir ibadettir ama ne yazık ki toplumumuzda fazlaca aksatılan bir ibadet" dedi.

Ramazan ayında namaz kılmanın tutulan orucu daha da güçlendireceğini belirten Bulut; "Tuttuğunuz oruçla birlikte eğer namazınızı da eksiksiz yerine getirirseniz bu hem manevi anlamda sizi güçlendirecek hem de oruçlu olduğunuz zaman dilimi boyunca başka günahlardan sakınmanıza katkı sağlayacaktır" dedi.

Namazın cennete giden en kısa yol olduğunu belirten Bulut, konuyla ilgili kendi yaşamından kesitler ve ayetlerden örnekler de sundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da vatandaşlarla birlikte söyleşiyi takip etti. Başkan Fazlı Kılıç programın sonunda Bulut’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa