Kültür & Sanat

Kültür & Sanat Haberleri

Yaşar Özel İle Moral Gecesi

24.05.2017 00:00
Yaşar Özel İle Moral Gecesi

Haber Merkezi - Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans salonunda 22 Mayıs’ta Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği tarafından üniversitemiz hastanesinde kanser tedavisi gören hastalara yönelik “Moral Konseri” düzenlendi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü ve eşi Ümmühan Hülagü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ve Prof. Dr. Ahmet Küçük, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Asiye Aslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi personelleri ile çok sayıda akademisyenin katıldığı konserin Baş Solistliğini Türk Sanat Müziği Solisti Yaşar Özel üstlendi.

Konserde sırasıyla, “Peşrev”, “Kalplerden Dudaklar”, “Ahımı Hicranımı Sakladım”, “Sahilde O Hoş Buseleri”, “Vazgeçemem”, “Hani Yosun Rengi Gözlerin”, “Gözlerinin İçine Başka Hayal”, “Benim Gönlüm Sarhoştur”, “İnleyen Nağmeler”, “Gel Gönlümü Yerden Yere”, “Yemeni Bağlamış”, “Aylar Geçiyor”, “Hayal Ufkunda Uçan”, “Hatıra”, “Bir Göz Aşinalığı”, “Kaybolan Yıllarım”, “Çoktan Beri Bir Kız”, “Islak Daha Islak” ve “Bu Kadar Yürekten” isimli Türk Sanat Müziği’nin birbirinden değerli eserleri seslendirilirken eserler dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Konser, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan tarafından Türk Sanat Müziği Solisti Yaşar Özel ve koro üyelerine plaket ile çiçek taktim etmesiyle sona erdi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Akbank 2023 sürdürülebilirlik faaliyetlerini açıkladı

Gündem

Verem, bağışıklığı zayıf kişilerde ciddi risklere yol açabilir

Gündem

SGK, emeklilere promosyon ödemesi için 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi

Ekonomi

İran ile ticaret hacminde 30 milyar dolar hedefi