Kültür & Sanat

Kültür & Sanat Haberleri

Veliler çocuklarıyla kitap okudu

06.06.2017 00:00
Veliler çocuklarıyla kitap okudu

Behzat Akcan  
Manisa (İHA) - Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu’nda veliler ve öğretmenler “Çocuğumla okuyorum, okuyan nesil yetiştiriyorum” projesi kapsamında okul bahçesinde öğrencilerle birlikte kitap okudu. 
 
“Çocuğumla Okuyorum, Okuyan Nesil Yetiştiriyorum” projesi kapsamında Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu, velilerine ve öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amacıyla kitap okuma yarışması düzenledi. Yarışmada veliler “aile eğitimi” konusundaki kitapları okuyup, hem bilinçlendi hem de çocuklarına kitap okuma konusunda örnek oldu.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kitap okuma yarışmasında 1. Esra Çimen ve Saadet Çakan olurken, 2. Rukiye Yıldırım, 3. Gülay Korkmaz oldu. Dereceye giren veliler ve yarışmaya katılan veliler çeşitli hediyelerle ödüllendirilirken, öğrencilere okuma sevgisini kazandırmak amacıyla okul yönetimi tarafından kitap hediye edildi.

Okuma alışkanlığının kazandırılması konusunda anne-babanın önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Okul Müdürü Şahin Turanlı, velilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının kendilerini örnek alan çocukları için çok faydalı olacağını ifade etti. Turanlı, kitap okuma yarışmasına katılan velilere ve bu projede emeği geçen öğretmenlerine teşekkür etti.

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!